Kantuni i ove godine u povijesnoj jezgri grada Raba

U starom dijelu Raba, ispod četiri zvonika, između uskih uličica i ove godine svoja vrata otvaraju Kantuni. Nakon prošlogodišnje stanke uslijed pandemije koronavirusa, rapska manifestacija, hvaljena od strane domaćih i stranih posjetitelja, ponovno će na tri lokacije biti dobar razlog za dolazak i uživanje.

Kantuni predstavljaju i promoviraju čarobne ambijente i neponovljive ljepote grada Raba. U isto vrijeme otkrivaju svim posjetiteljima, ali i cjelokupnoj javnosti, jedinstvene rapske lokalitete u spoju s ambijentalnim uređenjem, biranom glazbom uživo, urbanom zabavom i kvalitetnom ponudom.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Za sve koji ih još nisu doživjeli, ali i za dosadašnje posjetitelje, od petka 6. do utorka 10. kolovoza, svakog dana od 19 do 24 sata, idealna je prilika za novi susret na jedinstvenim rapskim Kantunima.

Prekrasni mediteranski park Dorka bit će Kantun svjetla, tajnovita Mahačeva vila Skriveni kantun, a veličanstveni lokalitet Svetog Ivana Kantun doživljaja. Svaki kantun Raba bit će zaseban doživljaj i svaki će na svoj način ponuditi posjetiteljima puno dobrih razloga za posjetu.

Jedinstvenim ambijentima i vrhunskoj ponudi pridružit će se i vrhunski glazbeniki. Nastupit će Acoustic duo “Mellon” koji su oduševili na zadnjim Kantunima. Fantastični vokal Nina Herr i na gitari Luka Brenko na Rab stižu direktno s poznatih zagrebačkih Dvorišta. Tu su još Mihaela Palić iz poznate glazbene obitelji sestara Palić, mladi i talentirani Neo koji je prije nekoliko mjeseci lansirao svoj prvi autorski singl te jedna i neponovljiva Ivana Galić kojoj ne trebaju dodatne najave.

Kantuni se, dakako, kao i sve druge manifestacije, moraju pridržavati aktualnih epidemioloških mjera i pravila. U tom će smislu, ove godine, kantuni Dorke i Svetoga Ivana biti Covid Free zone za posjetitelje s važećim potvrdama. S druge strane, kantun Mahačeve vile bit će otvoren za sve posjetitelje uz ograničenje broja posjetitelja na lokaciji.

Fotografije: G.A.D. PRODUKCIJA

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.