Karlovački advent – blagdanski ugođaj ipak neće izostati

Adventi diljem Hrvatske ove će se godine održati bez zabavnih i gastronomskih događanja i uz epidemiološke mjere i preporuke. Tako će biti i u Karlovcu, u kojem će Karlovački advent posjetiteljima omogućiti barem dio blagdanskog ugođaja. Prilagoditi se mjerama i pri tome ne razočarati posjetitelje težak je zadatak za sve organizatore, pa tako i za Grad Karlovac. Uloženi su dodatni napori kako bi se blagdani Karlovčanima svih generacija i njihovim posjetiteljima učinili još radosnijima, ljepšima i ugodnijima, s neodoljivim sadržajima u kojima sigurno i neometano može uživati cijela obitelj.

KARLOVAČKI ADVENT S TRI UREĐENA FOTO KUTKA

Proteklog vikenda u prigodno okićenom Karlovcu postavljena su tri uređena foto kutka na najljepšim gradskim lokacijama. Građani će adventsku sliku svoga grada moći odaslati u svijet, ali i zadržati kao trajnu uspomenu na radost Božića.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Prva lokacija na kojoj posjetitelji mogu uživati i fotografirati se, je Glazbeni paviljon na Promenadi. Ukrašen živim borovima, treperavim lampicama, snjegovićima, plišanim medvjedićima i šećernim štapićima, Paviljon postaje prava igraonica u kojoj zabava nikada ne prestaje. Svečano uređena klupica s dekicama i jastučićima pretvorena je u foto kutak za cijelu obitelj. Posebna atrakcija je sandučić u koji djeca mogu ostavljati svoje poruke i želje za godinu koja dolazi.

Ovog će Adventa karlovačku Promenadu okružiti prigodna glazbena kulisa koja će zimsku šetnju pretvoriti u nešto mnogo više. Uživajte u zvucima klasične glazbe i božićnih evergreena koji će vas ispuniti toplinom, radošću i dobrom voljom.

Ulaz u Šebetićevu ulicu pretvorio se u božićno selo gdje posjetitelji mogu uživati u idili živih borova i udobnih drvenih panjeva na kojima se mogu odmoriti dok djeca istražuju svu raskoš božićnih dekoracija. Blještave bijele saonice novi su foto kutak na kojemu će zasigurno nastati stotine nezaboravnih selfieja s najširim osmjesima čiste blagdanske radosti.

Paviljon Katzler postao je portal za bijeg u fantastičan svijet zimskih čudesa. Otrgnut od stresne stvarnosti posjetiteljima donosi veselje, optimizam i mir kakav su na kraju ove izazovne godine svakako zaslužili. Usred zimske čarolije postavljen je savršeno fotogeničan kutak za stvaranje trajnih uspomena na blagdane u čarobnom gradu na četiri rijeke.

U program manifestacije Karlovački advent 2020. uključen je i Slatkovodni akvarij Aquatika. Posjetitelje čeka i nezaboravan blagdanski ugođaj s neodoljivo atraktivnim foto kutkom za dijeljenje na društvenim mrežama

IZBOR NAJLJEPŠEG ADVENTSKOG IZLOGA

Nakon što se umorite od fotografiranja, zavirite i u izloge. Naime, Turistička zajednica grada Karlovca objavila je Javni poziv za izbor najljepšeg adventskog izloga u gradu po izboru građana. Za svoj omiljeni izlog građani i posjetitelji Adventa u Karlovcu, moći će glasati putem Facebook stranice Visit Karlovac, u galeriji fotografija koja će biti objavljena 21. prosinca 2020.

Na javni poziv mogu se do 14. prosinca prijaviti zakupci i vlasnici poslovnih prostora u Karlovcu. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno do 6. siječnja 2021. godine.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.