Do 24. prosinca posjetite “Advent u Aquatici” uz popust na cijene ulaznica

I ove godine Aquatika, naš najveći slatkovodni akvarij, predstavlja program “Advent u Aquatici”. Upravo zbog ovakve epidemiološke situacije, u Aquatici smatraju kako je neophodno ljudima vratiti volju i želju za blagdanskom čarolijom, jer nam je svima ove godine to uistinu potrebno. Naravno uz poštivanje svih mjera i preporuka Stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, jer je na prvom mjestu zaštita posjetitelja i zaposlenika akvarija.

ADVENT U AQUATICI UZ 20 POSTO POPUSTA NA ULAZNICE

U Aquatici – slatkovodnom akvariju Karlovac pripremili su nekoliko iznenađenja i pogodnosti za sve svoje posjetitelje od popusta na ulaznice za akvarij za vrijeme trajanja Adventa, tu je i izložba fotografija Ivice Lajtnera “Puž – forma i struktura” u sklopu razgleda akvarija. Također nude posjetiteljima veliki izbor unikatnih božićnih suvenira lokalnih obrtnika i umjetnika. Kupovinom ovih proizvoda potiče se lokalno gospodarstvo, a upravo je njima posebno ove godine svaka pomoć itekako potrebna. Novost je i božićna priča na trgu Aquatike, koja daje čaroliju blagdanskog ugođaja kao pravi foto kutak za dijeljenje na društvenim mrežama.

Budimo odgovorni i uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka, zaštitimo sebe i svoje najdraže, a opet doživimo blagdansku atmosferu uz poziv na uređeni akvarijskom trgu i naravno posjet tajanstvenom slatkovodnom svijetu hrvatskih rijeka i jezera.

A za prigodne poklone razveselite sebe i svoje najdraže originalnim umjetničkim poklonima, dok pri tome činite dobro djelo potičući lokalne obrtnike, obiteljsko poljoprivredna gospodarstva i domaće radinosti kupovinom njihovih proizvoda u suvenirnici Aquatike. I naposljetku iskoristite popust od 20% na ulaznice koje možete pokloniti dragoj osobi. Stvaranje lijepih uspomena je najljepši poklon ovih blagdana.

Ako ste u blizini Karlovca prijedlog je da svakako posjetite i Advent u Aquatici, našem najvećem slatkovodnom akvariju te uživajte u blagdanskoj čaroliji i stvaranju nezaboravnih uspomena.

Fotografije: Denis Stošić/ Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.