U novoj godini neograničeno uživajte u ljepotama Nacionalnog parka Krka

Klub prijatelja Krke s gotovo tri tisuće članova, prerastao je u društvo istinskih zaljubljenika u prirodu koji svoje slobodne trenutke često i rado provode na Krki.

Klub prijatelja Krke omogućuje neograničeno uživanje u prirodi, a Park se najbolje može upoznati šetajući njegovim poučno-pješačkim stazama. Staze su opremljene edukativnim tablama s informacijama o biljnom i životinjskom svijetu Parka i o kulturnim i povijesnim znamenitostima na njegovu području.

Bilo da preferirate aktivni odmor, bilo laganu obiteljsku šetnju, na stazama Nacionalnog parka Krka možete uživati u očaravajućim krajolicima koje su oblikovale krške ljepotice Krka i Čikola. Na raspolaganju vam je 388 kilometara biciklističkih ruta i 47 kilometara pješačkih staza u zelenoj oazi dalmatinskog krša. S 2.500 sunčanih sati godišnje, ovdje su i dani i raspoloženje vedri, idealni za boravak u prirodi, u kojoj možete uživati tijekom cijele godine.

Članstvo u Klubu dostupno je svim posjetiteljima, domaćim i stranim, po cijeni od 200 kuna za odrasle, a 90 kuna za djecu od 7 do 18 godina, koja će Park posjećivati u pratnji roditelja, a vrijedi godinu dana od dana kupnje. Žitelji Šibensko-kninske županije imaju popust prilikom učlanjenja u Klub u visini od 50% od iznosa članarine, što bi iznosilo 100 kuna.

Članstvo u Klubu omogućuje svim prijateljima neograničen broj ulaza u Nacionalni park Krka u razdoblju od godine dana. Uz iskaznicu Kluba prijatelja Krke, na ulazu u Park potrebno je predočiti osobnu iskaznicu ili drugu odgovarajuću ispravu.

Javna ustanova “Nacionalni park Krka” omogućila je kupnju poklon-bona koji se može zamijeniti za člansku iskaznicu Kluba prijatelja Krke. Tako oni koji već uživaju u ljepotama Krke taj poklon-bon mogu darovati onima koje vole kako bi s njima podijelili svoje iskustvo i potaknuli ih na boravak u prirodi, tu zdravu i mnogostruko korisnu naviku. Poklon-bon može se kupiti na svim recepcijama Nacionalnog parka Krka, a sretnik kojeg ste odabrali moći će ga zamijeniti za jednogodišnje članstvo u Klubu prijatelja Krke.

Učlanjenje u Klub prijatelja Krke pružit će istinski doživljaj tisućljetnog suživota prirode i čovjeka, surovog krša i životvorne vode, kontrasta koji se sjedinjuju u skladnu cjelinu koji će svakog posjetitelja natjerati da zastane, udahne, otvori i oči i dušu, uhvati trenutak i podijeli ga s drugima.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.