Kreće Festival proljeća u Omišlju i Njivicama

Festival proljeća u Omišlju i Njivicama novi je projekt nastao 2019. godine. Program se sastoji od niza kulturnih i drugih manifestacija koja se događaju u dva vikenda na području Omišlja i Njivica.

Prvi vikend, od 29. travnja do 1. svibnja Njivice će živjeti punim plućima: izložbeno – prodajni sajam cvijeća, koncerti, gastro ponuda uz pivo, zanimljive radionice za odrasle i djecu, biciklijada – za svakoga ponešto. Bit će to prilika za druženje, uživanje, širenje vidika i upoznavanje novih ljudi.

Članak se nastavlja ispod oglasa

U petak, 29. travnja očekuju vas “Ćakule uz pivu”. U sklopu Festivala proljeća dobro poznate “Ćakule” restorana Rivica, dobivaju svoju pivsku verziju! Sve informacije dostupne su na službenim kanalima restorana Rivica.

festival proljeća

U subotu, 30. travnja, lokacija svih događanja je ista, duž Ribarske obale u Njivicama, u 10 sati početak programa obilježiti će izložbeno – prodajni sajam cvijeća i besplatna podjela “Maneštra Dobrodošlice” by Rivica točno u 12, pa sve do 15 sati kada počinju šarolike radionice. Od 15 sati naučite tehnikom filcanja vune oblikovati razne predmete, od 16 naučite nešto više o mirisnim biljkama Zlatnog nam otoka Krka, a za one najmlađe od 17 sati domaćini su pripremili tehniku facepainting i radionicu izrade cvijetića od balona.

Večernji program počinje već u 18 sati. Osim gastro šanka s ponudom roštilja i piva, sve okupljene zabavljat će ulični sastav PachaMama Street Connection Bend, dok vas za veliku završnicu od 20 sati na mostiću Ribarske obale očekuje DJ Alex Santtini u pratnji saksofoniste Franje Črnjarića. Nastup je upotpunjen zanimljivim laser show-om i vatrenim nastupom šumskih vila.

Za sami kraj vikenda, 1. svibnja održati će se Krk Bike Romantic Story. U nastavku Krk Bike Story-a Turistička zajednica općine Omišalj počastit će vas romantičnom MTB vođenom turom – vikend stvoren za sve MTB entuzijaste i aktivne parove koji žele upoznati romantičnu stranu otoka Krka uz bogatu povijest, bio raznolikost i eno-gastro ponudu otoka.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.