Kupnjom narukvice sa suvenirom pomozimo Josipi

Turistička zajednica Zagrebačke županije uključila se u humanitarnu akciju “Pomozimo Josipi” za Josipu Smolčić iz Buševca koja je stradala u teškoj prometnoj nesreći ovog travnja.

Naime, Turistička zajednica Zagrebačke županije donirala je narukvice organizatoricama humanitarne akcije. Sredstva će nakon prodaje biti uplaćena na Josipin račun. Za ovu svrhu određena je prodaja 50 narukvica koje su osmišljene kao turopoljski suvenir u suradnji s Borboletom. Simboli na narukvicama su podgutnica i poculica, a cijena im je 50 kuna.

Cilj humanitarnih akcija koje su organizirale Josipine prijateljice je implementacija njenog doma za nove potrebe s obzirom na otežano hodanje. U akciju su se uključile i Društvo žena Buševec koje su u rekordnom roku prikupile novac za popravak krovišta, a sve je veći broj građana koji žele pomoći.

pomozimo josipi

Organizatoricama akcije “Pomozimo Josipi” možete se javiti na Instagramu i tako nabaviti svoj primjerak narukvice.

Josipin račun: HR5924840083235981464
Josipa Smolčić, opis-Donacija

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.