Kvarner Dance Open – plesni spektakl u Crikvenici

U subotu, 19. studenoga, CROATIA DANCE international (CDI) ponovo je u Crikvenici, gdje će se u Gradskoj sportskoj dvorani održati plesno natjecanje pod nazivom KVARNER DANCE OPEN.

Na natjecanje se mogu prijaviti plesne skupine i plesači iz cijele Hrvatske i inozemstva, kojima je ovo prava prilika da pokažu svoje sposobnosti i plesna umijeća, a očekuju ih nagrade, pehari, medalje i diplome. Natjecanje je otvoreno za sve plesne discipline i dobne skupine kako bi se ples promovirao kao univerzalni jezik komunikacije.

U sklopu natjecanja organizirat će se veliki plesni Show Battle, a u stručnom će žiriju sjediti osvajači brojnih državnih, europskih i svjetskih odličja.

Cilj natjecanja je povezivanje plesnih organizacija različitih stilova, promicanje plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj i međunarodnoj razini, te poticanje društvene socijalnosti djece i odraslih uz promoviranje zdravog života.

Posjetite Crikvenicu i KVARNER DANCE OPEN, bodrite natjecatelje i uživajte u plesnom spektaklu.

Organizator natjecanja je tvrtka Entertainment, a pokrovitelj Turistička zajednica Grada Crikvenice. Natjecanje počinje u 10 sati, a završetak je predviđen u 16 sati. Cijena ulaznice za posjetitelje iznosi 50,00 kn. Više informacija o ovom plesnom natjecanju i prijavimožete pronaći OVDJE.

Izvor: TZG Crikvenice

Foto: „Entertainment“ j.d.o.o.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.