Ljeto Vaših snova: Podijeli najljepše trenutke ljeta iz Srednje Dalmacije i osvoji 500 eura!

Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije raspisala je nagradni foto natječaj “Ljeto vaših snova” u kojem poziva sve profesionalne fotografe i amatere da se prijave i pošalju fotografije svojih omiljenih ljetnih trenutaka u Splitsko – dalmatinskoj županiji.

foto natječaj srednja dalmacija, sutivan

To može uključivati različite vrste turističke ponude, primjerice odmor na omiljenim plažama i otocima, prikaz upečatljive dalmatinske arhitekture i povijesnog centra dalmatinskih gradova i mjesta, tradicionalne enogastronomije, mogućnosti aktivnog odmora i adrenalinskih doživljaja, nautičke ture po otocima Srednje Dalmacije, prirodne ljepote i slično.

Cilj natječaja je da autori svojim radovima prikažu idealan odmor u Splitsko – dalmatinskoj županiji kroz raznolike segmente turističke ponude, atrakcije, prirodne ljepote, kulturno – povijesne
znamenitosti i ostale zanimljivosti, navode iz Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije.

ljeto vaših snova
Split, izvor fotografije: Pixabay

Natječaj traje do 19. studenoga 2023., a tri najbolje fotografije, koje će izabrati stručni žiri, osvojit će novčane nagrade. Za prvo mjesto izdvojit će se iznos od 500 EUR, za drugo mjesto 300 EUR te za treće mjesto iznos od 200 EUR.

Prema zadanim kriterijima fotografija mora biti snimljena na području Splitsko – dalmatinske županije, natjecatelji koji imaju društvene mreže (Facebook, Instagram) na svom profilu trebaju objaviti fotografiju s hashtagom #ljetovasihsnova i označiti službeni profil Turističke zajednice Splitsko – dalmatinske županije @centraldalmatia. Fotografije se šalju na službenu e-mail adresu: info@dalmatia.hr, a u prijavi potrebno navesti: ime i prezime, OIB, kontakt podatke (broj mobitela i e-mail adresa), lokaciju na kojoj je fotografija snimljena te po želji i kratak opis koji se veže uz fotografiju.

Sve ostale informacije o pravilima i uputama natječaja možete pronaći na LINKU.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.