Međimurski ceker- vaš drugi dom kojem ćete se uvijek rado vraćati

Najbolja putovanja pričaju najbolje priče. U Cekeru to su one koje stvaramo zajedno, poziv je to u Međimurje gdje smo pronašli idiličnu kuću za odmor koja priča originalnu i sasvim drugačiju priču kroz kreativne domaćine i romantično i pitomo Međimurje.

Zamislite netaknuti pojas zelene šume gdje srne bezbrižno šeću kroz dvorište, mirisi i obrisi lokalnog života isprepliću se s povjetarcem koji nosi zvuk ravnoteže prirode…U samom srcu te čudesne prirode stoji ova kuća za odmor – vaš drugi dom kojem ćete se uvijek rado vraćati. Mjesto na kojem ćete osjetiti ugođaj toplog doma i razmaziti sva svoja osjetila. Mjesto na kojem je priroda stanje uma.

Ljubav, strast, obitelj i priroda ovdje su glavni pokretači. Vidite ih u očima domaćina, osjećate kako plešu zrakom dok vam zanimljivi domaćini pričaju s koliko su pažnje uredili svaki detalj kuće za odmor. Topla dobrodošlica je u Međmiruju dio kulture. Ovdje ćete ju osjetiti na svakom koraku.

Nikolina i Zlatko Novinić vlasnici ove kuće na Klarinom bregu dobili su i Booking Traveller Review Award s maksimalnom ocjenom 10 od 10, pet godina zaredom, a Nikolina je prije četiri godine dobila i priznanje kao najbolji privatni iznajmljivač Međimurske županije.

– Specifičnost kuće je i njezina lokacija, naime okruženi smo šumom i netaknutom prirodom, do nas se dolazi poljskim putem. Želja nam je maksimalno zadržati intimu lokacije i sinergiju s prirodom koja puno znači i gostima, ali i srnama i ostalim životinjama koje vole vrijeme provoditi na našem imanju. Priču smo razvijali tako da dolazak u Ceker gostima uistinu bude odmor za dušu i tijelo, priča Nikolina dodajući kako je uz izazove i stres svakodnevice ljudima potreban odmak od užurbanog načina života, a ova kuća omogućava gostima da stvore nezaboravne uspomene s kojima se lakše vratiti u stresnu svakodnevicu. Tako se i ovim domaćinima posao i obiteljski život svakodnevno isprepliću, a priča koju su izgradili s “Cekerom” su zapravo oni i njihov životni moto i način življenja.

Sama kuća s okućnicom proteže se na 160 kvadrata, nalazi se na kilometar i pol od toplica Sveti Martin, te se sastoji od dvije spavaće sobe. dnevnog boravka, kupaonice, kuhinje, vanjskog roštilja i terase za sunčanje.

Uronite u bazen s pogledom na šumu i osjetite mirnoću sela. Pronađite svoje privatno utočište u wellnessu sa finskom saunom i hidromasažnom kadom. Poklonite si kvalitetnu masažu u toplini vašeg drugog doma.

Obnovite um i tijelo i oslobodite hormone sreće jer to je odmor kakav zaslužujete i ova kuća je kao stvorena za jesenske dane u idili Međimurja. Bez obzira na to jeste li biciklist, gurman ili sanjar, Nikolina i Zlatko pomoći će vam oblikovati savršeni bijeg od svakodnevice. Ovi simpatični supružnici i kreativci otvorili su i vlastiti OPG kako bi postojeće vinograde i voćnjake pretočili u nove proizvode za svoje goste, kroz ekološku i biodinamičku proizvodnju.

Kao dio Cyclist Welcome Mreže rasprostranjene diljem Europe, ovo je idealna obiteljska bike destinacija sa raznovrsnom kombinacijom doživljaja na malom prostoru. Čak 652 km označenih i uređenih bike staza vodi vas kroz reljefno raznovrsne krajolike Međimurja, UNESCO rezervat biosfere, bogatstvo kulturne baštine i turističkih evenata, vrhunsku enogastronomiju i wellness, a sve to uz sjajnu prateću bike infrastrukturu i specijalizirani smještaj.

U Cekeru vas čekaju četiri KTM brdska bicikla sa kompletnom opremom i zovu da u sebi probudite istraživača svih ljepota koje okružuju ovu bajkovitu kuću za odmor.

Poziv u Međimurje i dalje vrijedi, a više o tome kako pronaći ovu kuću i kontaktirati domaćine provjerite na LINKU.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.