Međunarodne nagrade za film o ljepotama Požeško-slavonske županije

“Experience Golden Slavonia” je promo film Turističke zajednice Požeško-slavonske županije, kojem ovo nije prva nagrada. Priznanja su već ranije osigurana u Istanbulu i Berlinu, a ovoga puta i na World Film Carnival festivalu u Singapuru.

Film je već bio uvršten u finalni izbor festivala u kategoriji “Turistički film”, a to mu nije jedina azijska nagrada. Naime, osim u Singapuru “Experience Golden Slavonia” nagrađen je i na Royal Society of Television & Motion Picture Awards festivalu u Indiji.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Royal Society of Television & Motion Picture Awards međunarodni je filmski festival koji se organizira po prvi puta. Organizira ga skupina profesionalaca iz kreativne industrije i filmskih organizacija diljem svijeta. Primarni cilj dodjele nagrada RSTMPA je pružiti priliku filmskim stvarateljima iz svih dijelova svijeta da se istaknu izlaganjem svojih radova i da najbolji radovi budu izabrani i prikazani na filmskom festivalu.

– Svrha sudjelovanja na festivalima nije samo nagrada, već prilika da se film pokaže publici u velikom broju zemalja, da film vidi što veći krug ljudi, a putem filma predstavljamo Zlatnu Slavoniju širom svijeta, poručuju iz Turističke zajednice Požeško-slavonske županije.

Naslovna fotografija: Borna Subota, izvor TZ Požeško-slavonske županije

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.