MYSTIC MOUNTAIN EXPERIENCE 2020

spot_img

Jeste li ikad zamišljali zabavu koja nije samo zabava, već ima osjećaj smisla, zabavu koja ima potencijal da vam pomogne napraviti sljedeći korak u vašoj unutarnjoj evoluciji? Mystic Mountain Festival je takvo mjesto. To je nešto između odmaranja i glazbenog festivala. Nevjerojatno snažna energija ovog mjesta čine ovaj događaj dubljim osjećajem svrhe. Prvih nekoliko noći je tiho i zaista se možete odmarati, a posljednje tri noći tu su za psihodelijsku zabavu.

Zip Line Pazi medo (Rudopolje, Vrhovine) od 22. do 28. lipnja domaćin je Mystic Mountain Festivalu, koji je nastao iz ljubavi prema prirodi i želje da se u bajkovitom prirodnom ambijentu dijeli prekrasna glazba, da sudionici zajedno prožive emocije i unutarnja prostranstva kroz koja ih vodi ovaj spoj.

Ako vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, želite zaboraviti sve brige i resetirati mozak uz razne radionice, grupne meditacije, joge, vježbe, poučna predavanja ili planinarenja, povezujući se s prirodom i samim sobom, onda je ovaj festival pravo mjesto za vas.

Ono što izdvaja ovaj festival od ostalih su brojne radionice na kojima možete sudjelovati, a ove godine vas,između ostaloga, očekuju:

Inner Wilderness – 5 Rhythms Workshop by Romana Soldo
Ecstatic Spirit Dance – Workshop by Iva Solarević Jeličić
The Elements in Balance – Yoga and Ayurveda by Ivana Kurtov
Orienteering (Orijentacijsko trčanje) – Worshop by Lobel Horvat
Pyrography – Presentation & Workshop by Dražen Markotić Vega
Budokon – Workshop by Jana Kozoglav
Touching Meditation – by Solar Spirit
Free Mystic Massage – by Sara Bene
Soulful Body Moves – by Petra Matić
TRE (Tension & Trauma Releasing Exercises) – by Vjekoslav Staroveški
Building a permaculture resilience – Lecture by Maša Rome
Osho Active Meditations – by Ma Chandra

Više o festivalu možete saznati na sljedećim poveznicama:
https://www.facebook.com/mysticmountainfestival/
https://mysticmountainfestival.com/

Izvor i foto: lika-destination.hr, mysticmountainfestival.com

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.