Na Plitvička jezera po povoljnijim cijenama i u svibnju

spot_img

Nakon što su snizili cijene ulaznica i pojedinih usluga u travnju, iz Nacionalnog parka Plitvička jezera najavili su kako će svi posjetitelji moći povoljno uživati u proljetnoj čaroliji Parka i u svibnju. Tako će travanjske snižene cijene ostati i sljedećeg mjeseca. To znači kako će pojedinačna ulaznica za odrasle i dalje biti 80 kuna. Podsjetimo puna cijena u ovom dijelu godine je 180 kuna. I ostale akcijske cijene iz travnja ostaju iste. Studenti će plaćati ulaznicu 50 umjesto 110 kuna, a djeca od 7 do 18 godina 35 kuna, umjesto 50. Snižene su i cijene dvodnevnih ulaznica, te će za odrasle iznositi 120, za studente 70, a za djecu 60 kuna.

U hotelu Jezero, koji se nalazi u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera do kraja lipnja u ponudi su proljetni paketi. U njima se nalaze dva ili tri noćenja s uslugom polupansiona, ulaznica u Park te sat najma čamca na vesla za istraživanje kutaka najvećeg plitvičkog jezera Kozjak.

Primjerice do 30. lipnja, po cijeni od 750 kuna po osobi u ponudi su dva noćenja s doručkom, ulaznicom u Nacionalni park za cijelo vrijeme boravka, kao i 50% popusta na jednosatni najam čamca na vesla na jezeru Kozjak. Osim toga iskoristite i 20% popusta na ručak ili večeru u bistrou Vučnica, 20% popusta na korištenje finske saune u hotelu, 20% popusta na RELAX masažu u salonu Fors Fortis, 15% popusta na cijenu ulaznice u Baraćeve špilje, 15% popusta na cijene usluga na ranču Ranch Equus Igni.

(GORNJA I DONJA JEZERA OTVORENA ZA POSJET)▶️Vlakovi prometuju prema rasporedu▶️Duga linija broda (P3 – P2 i obrnuto)…

Objavljuje Nacionalni park Plitvička jezera / Plitvice Lakes National ParkPetak, 16. travnja 2021.

Cjelokupnu ponudu za svibanj u kojoj su se još našli i popusti za vlasnike Hrvatske turističke kartice, gastro ponuda Parka, te Piknik ručak za Praznik rada u Nacionalnom parku Plitvička jezera pogledajte na službenim stranicama Parka.

Naslovna fotografija: Nacionalni park Plitvička jezera

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.