Na Sljemenu danas počinje MOUNTAIN SUMMER FILM FESTIVAL

Iskusite jedinstveni filmski festival u veličanstvenom okruženju Parka prirode Medvednica, na livadi ispred hotela Snježna kraljica ne Sljemenu. Naime, ekipa iz Pop Up-a se na 5 dana seli u planine i ovim vas putem poziva na prvo izdanje MOUNTAIN SUMMER FILM FESTIVAL-a koje će se održati od 13. do 17. srpnja.

Na ovu jedinstvenu lokaciju moguće je doći Sljemenskom žičarom, autom, taksijem ili autobusom br. 140 s Mihaljevca.

Ponesite dekicu, a nemojte zaboraviti i neku laganu jaknu – jer planinski je zrak ipak svježiji od gradskog. Uz dobru volju, to je sve što vam treba da biste uživali u ovom nesvakidašnjem festivalu.

Organizatori MOUNTAIN SUMMER FILM FESTIVAL-a su pripremili zanimljiv sadržaj s popularnim DJ-evima, ali i radionice za velike i male, raznoliku ponudu pića i hrane, te naravno izvrsne filmove koji će se prikazivati na velikom platnu na otvorenom.

Filmski dio programa započinje svake večeri u 21:00, a svi prisutni uživat će u gledanju filmova Death on the Nile (2022.), Cruella (2021.) i Doctor Sleep (2019.).

Ovaj cool event je organiziran u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba i Hotelom Snježna Kraljica na Sljemenu, a organizatori se nadaju kako će ga u velikom broju pohoditi ljubitelji filmske umjetnosti i dobre zabave.

Ulaz je besplatan, a u petak, subotu i nedjelju organiziran je povrat autobusima do Šestina.

Naslovna fotografija: Park prirode Medvednica

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.