Najbolji odmor? Kampiranje s psima!

Duge šetnje livadama i šumama, kupanje u jezeru uz kamp i hvatanje loptice na plaži – kampiranje s psima savršen je način odmora i za pse i njihove ljude. Bilo da se radi o kamperu u planinama ili kamp prikolici uz morsko žalo, na kampiranju i dvonožni i četveronožni članovi obitelji u pravilu dožive najljepši vid slobode.

Portal camping.info jedan je od vodećih informativnih portala za kamping odmore u Europi, s više od 23.000 registriranih kampova u 44 europske države. Više od 90 milijuna recenzija čitatelja na godinu čini ga i jednim od najvećih europskih informativnih i booking portala za kampiranje. Prema njihovoj preporuci, predstavljamo vam najbolje kampove za kampiranje s psima u Hrvatskoj.

U Hrvatskoj postoje kampovi s izvrsnim sadržajima za kampiranje sa psima. Duž hrvatske obale pronaći ćete brojne kampove sa smještajem za pse kao i odvojene plaže za pse, gdje vaš četveronožni prijatelj može bezbrižno istraživati. Isto tako, u kampovima se često nude tečajevi i dresura pasa.

Autokamp Tabor

U kategoriji “prikladno za goste sa psom” kamperi su s 5 od 5 zvjezdica ocijenili Autokamp Tabor. Ovaj kamp se nalazi u Privlaci, otprilike pola sata vožnje sjeverno od Zadra. Kamp ne samo da nudi fantastičan pogled na more sa svake od svojih 23 parcele, nego osvaja i posebnom ljubaznošću prema psima u kampu i na plaži. Psi su dobrodošli u kamp i u špici sezone i izvan sezone, kao i u smještaju koji se iznajmljuje u kampu. Kupalište i tuševi za pse neke su od pogodnosti koje su na raspolaganju vašim ljubimcima.

Kamp Arena Kažela

Kamp Arena Kažela u Medulinu nalazi se na idiličnoj lokaciji u Istri, tik uz plavetnilo Jadranskog mora i savršena je baza za opuštajući odmor u blizini prirode.

Kampiranje u Areni Kažela Medulin kamperima nudi nenadmašan broj sadržaja, a može se pohvaliti i dva kilometra plaža. Za ljubimce je predviđeno zasebno kupalište, ali i parkić za pse.

Kamp Turist Grabovac

Kamp Turist Grabovac nalazi se samo 7 km od nacionalnog parka Plitvička jezera. Kamp je okružen prekrasnom prirodom, a osim parcela nudi i smještaj u sobama, bungalovima i apartmanima, te genijalnim tipi šatorima u Indijanskom selu.

Psi su dobrodošli u svim smještajnim jedinicama, a na raspolaganju su im i kupalište te zasebni tuševi.

Aminess Atea Camping Resort

Aminess Atea Camping Resort jedan je od najvećih hrvatskih kampova, s prekrasnim parcelama uz plažu, dječjim igralištima, luksuznim mobilnim kućicama, animacijskim timom i ljubaznim osobljem.

Tražite li savršeno mjesto za kampiranje na Krku, ovo su svakako dobri razlozi za posjet. Dodajmo tome da će u kampu rado ugostiti i pse, za koje je osigurano zasebno kupalište i tuševi. U neposrednoj blizini kampa nalazi se i parkić za pse.

Istra Premium Camping Resort

Na romantičnom poluotoku okruženom otočićima nedaleko od grada Poreča – grada koji je vrlo pet friendly! – nalazi se Istra Premium Camping Resort. Smješten uz samu obalu male marine i šarmantnog primorskog mjesta Funtane, ovo vrhunsko kamp naselje nudi prekrasan osjećaj mira i autentičnog duha Mediterana.

Tu si možete ispuniti sve želje za savršeni odmor – kampirati na atraktivnoj parceli uz more ili u premium kamp kućici, kamp kućici, modernom kamp apartmanu, premium kamp vili s jacuzzijem, deluxe kamp vili s privatnim bazenom ili u glamping šatoru. U sve smještajne jedinice možete povesti i svog četveronošca. Posebnost kampa je Wow Wow odmor za kućne ljubimce – goste sa psima dočekuje posebna Wow Wow poslastica u odabranim sobama.

Lopari Camping Resort

Smješteni podno planine Osoršćice i idealno smješteni na pola puta između povijesnog grada Osora i slikovitog ribarskog mjesta Nerezine, Lopari su osamljeni, a opet blizu svega što Lošinj nudi. Uživajte u miru i privatnosti privatnog utočišta, samo nekoliko minuta hoda od živahnih otočkih mjesta.

Lopari Camping Resort izvrstan je početak odmora po vašoj mjeri — aktivnog, opuštenog ili ispunjenog istraživanjem, i obavezno u društvu svog četvoronožnog najboljeg prijatelja. Njima su u Loparima osigurani tuševi, zasebno kupalište i parkić za igru u kojoj će uživat.  

Za više preporuka za kampiranje sa psima u Hrvatskoj i ostatku Europe možete pregledati camping.info.

Naslovna fotografija: Pixabay, Autor: Amílcar Vanden-Bouch

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.