Nedjeljno jutro u Poreču uz predstavu za djecu “Little Red Riding Hood”

U nedjelju ujutro, u sklopu bogatog programa Porečkog ljeta, Turistička zajednica grada Poreča priredila je za one najmlađe plesnu predstavu „Little Red Riding Hood“ u izvedbi talentirane domaće ekipe iz USB-a Poreč. Predstava je započela u 9:15, prije velikih vrućina i odlaska na more, i to u Parku Matije Gupca.

Mališani i njihovi roditelji imali su priliku vidjeti nešto malo drugačiju priču o Crvenkapici u kojoj na kraju priče glavna junakinja Crvenkapica i ozloglašeni Vuk postaju prijatelji. Bilo je tu još puno nevjerojatnih stvari, bića i pojava što je oduševilo najmlađe posjetitelje.

Ako ste propustili ovo zanimljivo obiteljsko događanje razveselit će vas kako je iduća predstava za djecu „Little Red Riding Hood“ na rasporedu 13. kolovoza 2023. godine.

Porečko ljeto nastavlja ispunjavati gradske kantune, trgove i ulice bogatim programima koji su za sve Porečane i njihove goste besplatni i traju cijelo ljeto.

Više detalja o programu Porečko ljeto možete pronaći na stranicama Turističke zajednice grada Poreča, na Facebook stranici kao i na aplikaciji Moove, a dodatno TZG Poreč tiska i mjesečnu tiskanu verziju koja se može podignuti u Informativnom centru Turističke zajednice grada Poreča.

Izvor i foto: TZ Poreč

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.