Nedjeljom u paviljonu – niz koncerata na Zrinjevcu

Nedjeljom u paviljonu novi je projekt Turističke zajednica grada Zagreba koji će svoje premijerno izdanje imati 25. travnja. Tako će se s početkom u 12 sati, u Glazbenom paviljonu na Zrinjevcu, održati prvi u nizu koncerata koji će svaku drugu nedjelju glazbeno oplemeniti Lenucijevu, zelenu potkovu grada te kreativnu turističku ponudu za Zagrepčane i posjetitelje.

Prvi izvođači koji će nastupiti su Borna Šercar na flashophoneu i Ante Gelo na gitari, a okosnica repertoara će biti obrade poznatih klasičnih skladbi J. Brahmsa, W. A. Mozarta, J. Straussa, A. Vivaldija i drugih. Iduće koncerte, prema do sada poznatom rasporedu, izvest će 9. svibnja Matej Meštrović, slijede Miro Ungar i Oridano Gypsy Jazz Band dva tjedna kasnije, a 6. lipnja nastupit će Zagrebački gitaristički kvartet.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Nakon, Uličnog triptiha, Malog Zagreba, koncerta za prvi dan proljeća u sklopu projekta Zagrebačka glazbena doba, ali i izložbe Zagreb voli zeleno u zagrebačkoj Zračnoj luci, ovo je peti projekt koji je pokrenut u posljednja tri mjeseca, naglasila je direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, Martina Bienenfeld.

S obzirom na cjelokupnu situaciju iz Turističke zajednice grada Zagreba posjetitelje mole za odgovorno ponašanje i držanje distance, u skladu s propisanim mjerama. Za sve one koji koncert žele pratiti iz sigurnosti svojih domova osiguran je i prijenos preko kanala Turističke zajednice. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncert se odgađa za iduću nedjelju.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

NAJČITANIJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije