Njivice vas zovu na najslađi festival na obali – Festival sladoleda

Kad kažeš ‘ljeto’, pomisliš na more i – sladoled. Jedno naše primorsko mjesto sladoledu je – na oduševljenje i velikih i malih – posvetilo cijeli festival.

Peti po redu Festival sladoleda održat će se od 14. do 17. srpnja na vanjskim prostorima kampa Atea, lounge bara Veya te duž Ribarske obale i Lukobrana u Njivicama.

Organizatori su vam na festivalskom prostoru priredili pregršt maštovitih foto pointa, promenadnih nastupa uličnih zabavljača, nastupa s vatrom i LED magičnim krilima i rekvizitima i nastup morskih sirena, a sve to uz puno, puno sladolednih okusa i slastica koje vas čekaju u centru Njivica i koji čine ovaj festival jednostavno neodoljivim.

Večernji koncertni program zabavit će i rasplesati i turiste i domaće. Od četvrtka pa sve do nedjelje očekuju vas nastupi bendova Gelato Sisters, Night Express, Matije Cveka & The Funkenstiners i INFINITY benda.

Festival sladoleda Njivice

Sladolednih okusa bit će na svakom koraku – u projekt Festivala sladoleda se uključuju svi ugostiteljski objekti posebnom ponudom sladoleda koja je prilagođena festivalu, a tu će biti i specijalizirani slastičarski obrti koji nude prirodne i veganske slastice na štandovima, pa nitko nema opravdanja za propustiti kušati neku verziju ove omiljene ljetne slastice.

Jutarnji program festivala usredotočen je na dobru zabavu i edukativne radionice prilagođene svim uzrastima. Radionice su organizirane u više kategorija – crtanje, slikanje, potrage s interaktivnim kartama, natjecateljske i tradicionalne potrage za blagom. U projektu sudjeluje i National Geographic sa specijaliziranim radionicama orijentiranim na kulturološku ostavštinu Mirine Fulfinum i ekološku osviještenost Otoka Krka.

Dođite i rashladite se u Njivicama, na najslađi mogući način!

Izvor fotografija: Turistička zajednica općine Omišalj

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.