Online Turopoljski fašnik – Otkrij svoje drugo ja!

Približava se vrijeme karnevala, vrijeme Turopoljskog fašnika. Iako u izmijenjenim okolnostima, 112. Turopoljski Fašnik ipak stiže i to pod nazivom “Otkrij svoje drugo ja”. Kroz kratke i zanimljive online video sadržaje cilj je pozvati građane da i u ovim izazovnim vremenima, unutar svog doma, u sebi pronađu tog fašničkog zabavljača, maskeranta, svoju smiješnu i veselu, pomalo luckastu stranu, svoju ludu, svoj alter ego!

“Nema veza što ove godine nema naše velike povorke, no to ne znači kako Fašnik nećemo obilježiti. Prisjetit ćemo se i svih onih lijepih prošlih trenutaka i probuditi u sebi veseli duh Fašnika, kroz priče, fotografije, video sadržaj i naravno- krafne!” poručuje ekipa Turopoljskog Fašnika.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Vesela i na šalu spremna skupina turopoljskih fašničkih likova na čelu s Princom i Princezom Fašnika te prepoznatljivim maskotama Pajcekom, Lukom i Žirom preuzela je vlast i ključeve grada, a prisutni će biti, na društvenim mrežama i online platformama, sve do sredine veljače, do već tradicionalnog spaljivanja Fašnika. 

Fašnik je preuzel vlast! Živio!

ČUJTE I POČUJTE! Ključevi grada od danas su u rukama Princa Fašnika i ljupke fašničke Princeze! A kakve su sve zgode i nezgode zadesile naše fašničke maskote, gdje je nestao ključ i tko je novonormalni Princ, saznajte u nastavku!

Posted by Turopoljski fašnik on Sunday, January 31, 2021

Znate li kako su Pajcek, Luk i Žir simbol Turopoljskog fašnika još od 1978. godine? Kostimi su se mijenjali kroz godine, ali vedri duh ovih maskota ostao je nepromijenjen.

Iako će ove godine izostati klasična fašnička povorka i sve one aktivnosti koje prate Fašnik, građani i gledatelji moći će uživati u online video uradcima vesele i razigrane fašničke ekipe koje možete popratiti na Facebooku Turopoljski Fašnik.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.