Pet friendly resort: S ljubimcem na odmor u Terme Sveti Martin

U vrijeme godišnjih odmora svjedoci smo prevelikog broja nesavjesnih vlasnika kućnih ljubimaca koji svoje članove obitelji upravo u ovo doba godine napuštaju zbog odlaska na ljetovanje. Organiziranje posebnog smještaja za kućne ljubimce nekima predstavlja problem, ali ne i za goste Terma Sveti Martin. Naime, resort Terme Sveti Martin je Pet Friendly resort i vrlo rado će ugostiti vaše četveronožne članove obitelji. Ne brinite, sve potrebe vašeg ljubimca ovdje će biti ispunjene. Od poslastice do jastučića za spavanje, pripremili su sve kako biste se i vi i vaš ljubimac u potpunosti odmorili i napunili baterije za ostatak godine.

Terme Sveti Martin
Foto: Terme Sveti Martin

Svi psi, veliki i mali, najviše uživaju u dugim šetnjama, istrčavanjima i beskonačnim igrama, pa svog ljubimca možete povesti uređenom trim stazom od dva kilometra koja se proteže kroz šumu uz sam hotel, a usput svratite i do ostalih pet friendly lokacija u blizini, kao što su Izletište Vinska kuća Hažić, Mlin na rijeci Muri, Mlinarska Hiža ili Skelarska kuća. Dan proveden na otvorenom s vašim ljubimcem proći će brže nego ikad.

U slučaju da se tijekom ovog aktivnog odmora vašem psu dogodi neka nezgoda, nema mjesta panici. U blizini postoji niz veterinarskih stanica koje će brižno zbrinuti svaku ozljedu vašeg psećeg prijatelja.

Foto: Terme Sveti Martin

Kako bi pokazali koliko im je stalo do ljubimaca svojih gostiju, terme su dokazale i u proteklih godina kada su odlučile da za doček Nove godine neće imati klasičan vatromet kako bi ljubimci bez straha mogli uživati u ovoj noći punoj veselja, te kako bi i svim drugim životinjama u krugu terma osigurali mirnu noć bez straha. Također prilikom proslave Nove godine, terme ljubazno mole svoje goste da ne bacaju petarde i druga pirotehnička sredstva kako zbog ne zastrašivanja životinja već i zbog očuvanja okoliša.

Novac namijenjen za kupnju vatrometa, terme tako doniraju nekoj od udruga u Međimurskoj županiji, te se i gostima nudi mogućnost doniranja. Isto tako Terme vrlo često surađuju s raznim udrugama napuštenih životinja kako bi im pomogle zbrinuti male i nemoćne pse ili mačke svojim donacijama, kako materijalnim tako i nematerijalnim. 

terme sveti martin pet friendly
Mačak Pero
Foto: Terme Sveti Martin

Do prije par godina u termama su boravila i dva psa, Ira i Miki, koji su bili stalni gosti i s kojima su se gosti mogli igrati, a trenutno svojim carstvom u termama vlada mačak Pero, kojeg obožavaju svi zaposlenici te brinu o njemu.

Stoga provedite svoj odmor s vašim kućnim ljubimcem u Termama Sveti Martin i uživajte u ovom Pet friendly resortu.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.