Pink Wing karavana elitnih vozila na novoj ruti

Jedinstveni lifestyle projekt Pink Wing, kako prenosi LIKA CLUB ovog je ljeta ponovno na karti hrvatskog luksuznog turizma. Organizatori su objavili prve detalje ovogodišnjeg izdanja koje će biti već šesto po redu. Ljubitelji i vlasnici luksuznih automobila iz cijele Europe od 9. do 13. lipnja će zajednički odvoziti rutu od Zagreba, preko Like, sve do Opatije te posjetiti neobična mjesta i uživati u gastronomiji i ljepotama lokacija.

Kako je objavljeno na službenoj Facebook stranici projekta, jedan od prvih partnera ovogodišnje manifestacije su Rimac automobili, a predstavit će se na Željavi – napuštenom vojnom aerodromu i nekadašnjoj bazi JNA nedaleko Plitvica.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ne možemo biti ponosniji od činjenice da je prvi službeni partner za Pink Wing 2021. ponos Hrvatske, Rimac Automobili. I nema bolje lokacije gdje će se predstaviti nego na jednom od najčudnijih mjesta u Hrvatskoj… Zračna baza Željava. Željava je jedno od svjetskih čuda gradnje i bit će jedna od ključnih lokacija ove godine. Uskoro će biti otkrivene i druge tajne lokacije, stoji u objavi.

We cannot be more proud than the fact that the first official partner for Pink Wing 2021 is the pride of Croatia, Rimac…

Posted by Pink Wing on Saturday, February 13, 2021

Pink Wing projekt za cilj ima obogaćivanje luksuzne turističke ponude koji sudionicima nudi vrhunski doživljaj, ali i poslovni networkinga, a ovaj event prate vodeće hrvatske i strane kompanije te brojne hrvatske institucije.

Sam koncept Pink Wing-a ideja je o neobveznom druženju sudionika ove svojevrsne luksuzne automobilističke karavane. Ruta donosi pomno odabrane lokacije na kojima se luksuzna kolona zaustavlja i na kojima sudionike dočekuje vrhunska gastro ponuda odnosno autohtona kuhinja. Rezultati ovih druženja poslovnjaka redovito su nove poslovne ideje i projekti, te umrežavanja.

Ovo putovanje za sudionike je brižno pripremljeno i organizirano do zadnjeg detalja. Gosti se tretiraju kao V.I.P., na listi obilaska su pomno odabrane lokacije i turističke must see destinacije, a karavana luksuznih automobila praćena je od strane specijalnih službenih policijskih vozila, te sudionici proživljavaju trenutke u kojima su u rangu svjetskih filmskih zvijezda.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.