Uz CRO card boravite povoljnije na Plitvičkim jezerima

Nacionalni park Plitvička jezera uključio se u projekt CRO card, Hrvatske turističke kartice. Tako sada svi nositelji Hrvatske turističke kartice, u razdoblju od 1. svibnja do 30. rujna 2021., mogu ostvariti popuste od 10% na smještaj u hotelu Jezero u srcu Nacionalnog parka te 15% popusta u nacionalnom restoranu Lička kuća, restoranu Jezero u hotelu Jezero i u lobby baru hotela Jezero.

Neobuzdana ljepota prirode Nacionalnog parka Plitvička jezera očarava svakog posjetitelja – kristalna jezera, žuborenje vode, huk slapova, a sve to u zelenom zagrljaju šumskog okruženja, razlog su zašto su Plitvička jezera uvjerljivo najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Najveće među njima je jezero Kozjak, utkano u niz od 12 bisera koji čini splet Gornjih jezera, međusobno odvojenih sedrenim barijerama.

Upravo se u toj oazi, začahuren u smirujućoj atmosferi Plitvičkih jezera i udaljen tek tristotinjak metara od smaragdnog zelenila Kozjaka, smjestio Hotel Jezero, pravi dragulj zelenog odmora. Ovaj će vas hotel približiti miru prirode i uljuljkati u stanje istinskog odmora, onog koji puni baterije i ostavlja vas potpuno osvježenima.

Ako pak tražite široku ponudu specijaliteta s tradicionalnim namirnicama i još poslužene u izvornom ambijentu, tada je nacionalni restoran Lička kuća lokacija koju morati posjetiti.

– U vremenu pandemije, potreba održavanja socijalne distance i općenito promjene cjelokupnog načina svakodnevnog života, potreba za provođenjem vremena u prirodi izraženija je više nego ikada. Bijeg u prirodu Nacionalnog parka Plitvička jezera izvrsna je prilika za punjenje energije i relaksaciju. Pozivamo sve da iskoriste priliku i dođu uživati u prekrasnoj prirodi Parka i njenim iznimnim blagodatima za organizam. Hrvatska turistička kartica izvrstan je projekt kojim se potiče domaći turizam, drago nam je da smo dio njega i s veseljem očekujemo goste – poručuju iz Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Svi detalji o ponudi Nacionalnog parka Plitvička jezera i ostvarivanju pogodnosti korištenjem Hrvatske turističke kartice mogu se pronaći na sljedećoj POVEZNICI.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.