Ulaznica za Plitvička jezera samo 50 kuna, a to nije kraj promo cijenama

- Oglas -

Nacionalni park Plitvička jezera ove godine obilježava 71 godinu od proglašenja nacionalnim parkom i 41 godinu od upisa na UNESCO-vu listu svjetske baštine. Tim povodom najstariji i najveći nacionalni park Republike Hrvatske sudjelovat će u akciji “Tjedan odmora vrijedan” u razdoblju od 16. do 25. listopada 2020., kada će cijena ulaznice za odrasle biti 50 kuna, za djecu od 7 do 18 godina 20 kuna, a studenti će Park moći posjetiti po cijeni od 30 kuna.

Osim povoljnijih ulaznica, za posjetitelje Plitvičkih jezera tri restorana pripremila su promo ponude. Nakon ugodne i sadržajne šetnje i otkrivanja ljepota Plitvičkih jezera moći ćete uživati u ponudama Restorana Poljana, Restorana Korana i restorana Hotela Jezero, koji su pripremili promo menije.

Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već 08.04.1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje 26.10.1979. godine, upisom na UNESCO-vu Listu svjetske baštine.

Na kraju napomenimo kako je ulaznice za NP Plitvička jezera moguće kupiti isključivo unaprijed, minimalno jedan dan prije željenog datuma dolaska. Kod online kupnje ulaznice odaberite željeni datum, a zatim i sat posjete Nacionalnom parku Plitvička jezera. Sustav će prikazati raspoložive ulaznice ovisno o unesenom datumu i satu posjete.

Cjelokupnu ponudu onoga što nudi Nacionalni park Plitvička jezera od 16. do 25. listopada pogledajte na sljedećoj poveznici.

Naslovna fotografija: Nacionalni park Plitvička jezera

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.