Plitvička jezera posjetilo 12.000 posjetitelja na početku akcije Tjedan odmora vrijedan

Projekt Tjedan odmora vrijedan, ali i lijepo vrijeme, proteklog vikenda privukli su brojne posjetitelje na Plitvička jezera. Nacionalni park omogućio je svojim gostima povoljnije cijene ulaznica, kako bi mogli uživati u jesenskim doživljajima Parka. Kako poručuju iz najstarijeg i najvećeg nacionalnog parka u Hrvatskoj, koji u listopadu slavi 41 godinu od upisa na UNESCO-vu Listu svjetske baštine, zbog epidemioloških razloga broj ulaznica bio je limitiran. Unatoč tome u prva tri dana akcije Tjedan odmora vrijedan prodano je više od 12.000 ulaznica. Posjetitelji su, kako bi osigurali svoje ulaznice na vrijeme, iste kupili online, a na terenu su svi držali socijalnu distancu i nosili maske.

No osim u ljepotama Plitvičkih jezera posjetitelji su uživali i u restoranima Korana, Jezero i Poljana, te u gastro delicijama nacionalnog restorana Lička kuća. Niže, promotivne cijene u restoranima Nacionalnog parka Plitvička jezera, pokazalo se, bile su pun pogodak, a početak akcije Tjedan odmora vrijedan ispunio je očekivanja Nacionalnog parka.

A koliko su posjetitelji Nacionalnog parka Plitvička jezera uživali u čarima parka govore i recenzije koje su ostavili na Google-u i TripAdvisor-u:

  • Očima vidiš ljepotu, kroz osjetila primaš miris čiste prirode, a cijelim tijelom doživiš relaksaciju i puniš baterije sretnim mislima.’ S. Huzjak
  • Jedinstveno mjesto na svijetu!’ V. Posavec
  • Mjesto koje morate staviti na spisak za posjetit u svom životu.’ D. Knok

Prema broju prodanih ulaznica za ovaj tjedan, posebice za nadolazeći vikend, u Nacionalnom parku očekuju veliki broj posjetitelja. Stoga, ako još niste kupili ulaznicu, a zainteresirani ste za posjetu, učinite to što prije online, posjetite Plitvička jezera, uživajte u prirodi, svježem zraku i u gastronomskoj ponudi.

Još uvijek stignete posjetiti i neku od brojnih turističkih atrakcija diljem Hrvatske ili uživati u bogatih turističkih ponuda, jer akcija ‘Tjedan odmora vrijedan’ traje do 25. listopada.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.