Pogledajte 11 atraktivnih videa zbog kojih ćete poželjeti posjetiti Bol na Braču

Unatoč izazovnoj turističkoj sezoni, mještani Bola zadržali su optimizam koji prenose i na svoje goste. S 50% prošlogodišnjeg turističkog prometa mogu biti zadovoljni s obzirom na situaciju, a najviše posjetitelja dolazi iz Njemačke.

No osim 58.590 četvornih metara šljunčanih plaža Bol svojim gostima nudi raznolike sadržaje, a mjesto je svjetski poznato po jedinstvenom Zlatnom ratu. Ova je plaža, duljine oko 500 metara, jedna od rijetkih na koju se, uz puno poštivanje epidemioloških mjera, može smjestiti oko 2500 kupača. Njezin puni kapacitet je oko 4000 ljudi, a među prvim je plažama u Europi koja je upravo dobila vlastitu, dvojezičnu web stranicu, http://zlatniratbol.com/, kako bi se gosti što lakše snalazili u ovoj zeleno šljunčanoj oazi.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Bol se može pohvaliti i brojnim ostalim zanimljivostima o kojima govore sami mještani, u drugom dijelu kampanje Naše bolske priče. Jedanaest atraktivnih videa otkriva zašto svratiti u Zmajevu špilju i na Vidovu goru, gdje biciklirati i okušati se u adrenalinskim sportovima, koji se svjetski poznati teniski turnir održava baš u Bolu, koje kulturne i povijesne ljepote vrijedi posjetiti te gdje pronaći odmor u potpunom miru drevnih maslinika.

Videa na atraktivnim lokacijama snimao je Doku Film s redateljem Filipom Bašićem, producenticom Mihaelom Reščić iz Meritum komunikacija, scenaristicom Hanom Klain te koordinatoricom snimanja Đurđom Eterović iz TZO Bol. 

Fotografije sa snimanja videa

Ovim projektom Turistička zajednica Bol još jednom naglašava važnost uključivanja lokalne zajednice u kreiranje promocije svoga mjesta, ističući kako je upravo autohtona priča dobitna kombinacija koja kampanju čini originalnom i kreativnom. 

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.