Postanite vodič ili animator edukacijskog centra Virovi

Centar za posjetitelje “Bioekološko edukacijski centar Virovi” trenutno je u završnoj fazi izgradnje i opremanja te se planira njegovo otvaranje u travnju 2021. Radi se o centru smještenom blizu grada Otoka u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koji je izgrađen u sklopu projekta Vrata Spačvanskog bazena. Projekt je vrijedan 25 milijuna kuna, od čega su nepovratna sredstva Europske unije 19 milijuna.

Grad Otok, Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Vukovarsko-srijemske županije u sklopu projekta “Vrata spačvanskog bazena – Izgradnja i opremanje Bioekološko – edukacijskog centra Virovi” organiziraju edukaciju za vodiče/ animatore za rad na programima škola u prirodi, vođenju biciklističkih i veslačkih tura (kanui, kajaci, drveni čamci) i vožnji brodom.

Članak se nastavlja ispod oglasa

U Centru žele osigurati mrežu osposobljenih vodiča/ animatora koji će biti angažirani kroz stalni ili povremeni posao za rad s posjetiteljima. Posao je namijenjen svima onima koji vole aktivan boravak u prirodi, a zanimaju ih ekološki i cikloturizam, kao i slavonske prirodne i kulturne znamenitosti. Pri tome su komunikativni, spremni na nove izazove i žele unaprijediti svoje vještine.

Edukacija će sadržavati teoretska i praktična znanja o prirodnim i kulturnim znamenitostima područja, sigurnosnim savjetima o vođenju posjetitelja, osnovama eko i cikloturizma, veslanja, rada s učenicima i posjetiteljima. Dvodnevna edukacija održat će se u Bioekološko-edukacijskom centru Virovi 20. i 21. ožujka. Pozivnica za trening nalazi se na POVEZNICI, a prijaviti se možete ispunjavanjem OBRASCA. Rok za prijave je najkasnije do 10. ožujka 2021., a broj sudionika ograničen.

Naslovna fotografija: Katica Konstatinović

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.