Požurite s prijavama, Dalmatia Šibenik Outdoor Festival je pred vratima!

Još nas samo dva dana dijele od početka održavanja prvog Dalmatia Šibenik Outdoor Festivala, a prijave su otvorene do petka 7. listopada! Posljednjih dana se puno priča o ovom Festivalu koji će se održati na tri lokacije: Malom Vignju na Jadriji, Zlarinu i Baldekinu. Možete se prijaviti na čak pet natjecateljskih disciplina: trail 8 i 17 kilometara, sportsko penjanje, SUP, kajak i basket 3×3. Organizira se i besplatno natjecanje u basketu 3×3 za djecu, a na rasporedu su i zanimljive radionice penjanja, joge, SUP-a i kajakinga.

Mališani će imati priliku okušati se u maloj školi outdoor sporta, a programu će se priključiti i ekipa iz Tinker Labsa koja će prisutnoj djeci kroz zanimljive pokuse pokazati sve čari znanosti. Kupnjom kotizacija po simboličnim cijenama dobivate festivalsku majicu, poklone sponzora, obrok i vodu, a prva tri mjesta svake discipline će osvojiti i dodatne vrijedne nagrade!

Prijave za Dalmatia Šibenik Outdoor Festival

– Kako biste se prijavili na željenu natjecateljsku disciplinu, dovoljno je da odete na STRANICU, odaberete disciplinu na kojoj želite sudjelovati, pratite daljnje upute vezane uz prijavu te uplatite odgovarajuću kotizaciju do petka poslijepodne, poručuju organizatori.

Trail 8 i 17 kilometara, sportsko penjanje, natjecanju u SUP-u i kajakingu idu putem online prijava na službenoj stranici Turističke zajednice Šibensko-kninske županije (i Stotinke), a prijave za natjecanje u basketu 3×3 za odrasle i za djecu idu putem e-mail adrese: info@breakaleg.hr. Sve detalje vezane uz basket možete pronaći na POVEZNICI.

Dalmatia Šibenik Outdoor

Osim natjecateljskih disciplina, u sklopu Dalmatia Šibenik Outdoor Festivala, u subotu u 10:45 sati na Malom Vignju vas očekuje i mala škola outdoor sporta za djecu. Osim korisnih vježbi, kroz zanimljive pokuse će imati priliku nešto naučiti i o znanosti, uz stručno vodstvo Tinker Labs tima. Djecu na Jadriji očekuju i pokloni sponzora te dobra zabava! Ovaj zanimljivi program predviđen je za djecu u dobi od 5 do 10 godina, a prethodna prijava nije potrebna.

Na rasporedu su i zanimljive besplatne radionice sportskog penjanja na Zlarinu, radionice joge na Zlarinu i Malom Vignju te radionice SUP-a i kajakinga.

Sudionike očekuju brojne nagrade

– Ukoliko želite sudjelovati na našim radionicama, potrebna je prethodna prijava putem e-maila: info@breakaleg.hr. Prilikom slanja e-maila potrebno je navesti svoje ime, prezime i kontakt broj te e-mail za svakog prijavljenog sudionika. Za sve sudionike radionice penjanja i joge na Zlarinu, kao i natjecatelje u sportskom penjanju, bit će organiziran besplatan prijevoz brodom sa Jadrije i povratak natrag na Jadriju, i to u sljedećim terminima: 12:00 Jadrija-Zlarin, 13:30 Jadrija-Zlarin, 17:00 Zlarin-Jadrija, 18:00 Zlarin-Jadrija – dodaju organizatori.

Osim prijevoza brodom, organizatori će osigurati i besplatan prijevoz minibusom sudionicima subotnjeg programa na Jadriji, uz prethodnu najavu na e-mail: info@breakaleg.hr, i to u terminima: 9:00 Autobusni kolodvor-Jadrija, 14:00 Jadrija-Autobusni kolodvor, 15:00 Jadrija-Autobusni kolodvor.

Uplatom kotizacija po simboličnim cijenama (trail 90 kuna, sportsko penjanje, SUP i kajak 70 kuna te basket 3×3 160 kuna za ekipu) dobivate startni paket sa startnim brojem, DŠOF majicom, poklonima sponzora, obrokom i vodom.

– Uz to, prva tri mjesta u svim natjecateljskim disciplinama (trail 8 i 17 kilometara, sportsko penjanje, SUP, kajak i basket 3×3 za odrasle) osvojit će i dodatne vrijedne nagrade naših sponzora: Šibenska pivovara, Šibenik Outdoor Adventure, NP Krka, JU Priroda, Agromaleš, Bel Cro, Moderato, Pizzeria Viva, Zott, Bronzin, Aqua, Galerija Juraj Dalmatinac, Olympia, Trvrđava kulture Šibenik, Vinoplod Vinarija Šibenik, Konoba Vinko, Scala pub & wine bar, Cetina, Festina Lente, Sapunoteka, Deni Design – zaključuju organizatori.

Sve detalje vezane uz prijave i natjecanja možete saznati na stranici Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, a pratiti ih možete i na društvenim mrežama Facebook te Instagram.

Izvor fotografija: Turistička zajednica Šibensko-kninske županije

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.