Pregledajte besplatni turistički vodič Međimurja

Želja vam je posjetiti Međimurje, no još uvijek se ne možete odlučiti što vidjeti i okusiti iz zaista bogate ponude koju nudi ova destinacija. Vaš izbor mogao bi olakšati besplatni turistički vodič Međimurja, koji je izradila marketinška agencija Scribo PR u partnerstvu s Turističkom zajednicom Međimurske županije i Termama Sveti Martin. Vodič na 98 stranica i na tri jezika: hrvatski, njemački i engleski, na jednom mjestu prikazuje sve ono u čemu možete uživati, ako posjetite najsjevernije geografsko područje u Hrvatskoj.

Smješteno između Mure i Drave, Međimurje je spoj brežuljaka i nizine, dom je izvrsnih vinskih čarolija, gastronomskih delicija i predivne prirode. Destinacija je to koja s ponosom nosi epitet hrvatskog cvjetnjaka, kolijevka je kulture hrane, vina i tradicije u savršenoj ravnoteži između prošlosti i budućnosti.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Na jednom mjestu tako možete više doznati općenito o Međimurju, kao i o brojnim atrakcijama razasutim na više od 700 četvornih kilometara destinacije. Doznajte više o novootvorenom Matulovom gruntu ili Centru za posjetitelje Med dvemi vodami.

Posjetite Čakovec, mali grad velikih priča ili Sveti Martin na Muri gdje se nalaze Terme Sveti Martin prvi Healthness Resort u Europi. Tu je i Nedelišće, destinacija biciklizma, kao i Prelog grad aktivnog odmora, sporta, opere i cvijeća. Nemojte zaobići ni Štrigovu, odmor za dušu i užitak za nepce.

Na jednom mjestu, u turističkom vodiču možete pronaći i smještaj, ali i restorane, odnosno specifičnosti međimurske gastronomije s popisom domaćih jela i check listom kako bi mogli lakše pratiti što vam je još preostalo za okusiti. Posebna priča je međimursko vino. Uzgoj vinove loze, proizvodnja i briga o vinu na ovom su prostoru poznati od antičkog doba, a vina Međimurja prepoznata su i u svijetu, pa se s međunarodnih natjecanja vraćaju s nagradama.

Kako ne biste nešto propustili u Međimurju, vodič nudi i prijedlog itinerera za dvodnevni posjet destinaciji, te kartu s atrakcijama. Posebna tema je aktivni odmor, kojeg u Međimurju ne nedostaje: hiking i trekking, te biciklističke rute, dostupne i na Google Play i App Store aplikacijama.

Besplatni turistički vodič daje prilično iscrpan pregled svega onoga što bi jednog posjetitelja Međimurja moglo zanimati. Ovakav vodič u pdf formatu dobro će doći svima onima koji planiraju posjet destinaciji ili su već u njoj, jer se može lako skinuti na računalo ili mobitel, te stalno biti pri ruci.

Ako želite svoj primjerak turističkog vodiča Međimurja možete ju nabaviti na ovoj POVEZNICI.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.