Pregledajte besplatni turistički vodič Međimurja

Želja vam je posjetiti Međimurje, no još uvijek se ne možete odlučiti što vidjeti i okusiti iz zaista bogate ponude koju nudi ova destinacija. Vaš izbor mogao bi olakšati besplatni turistički vodič Međimurja, koji je izradila marketinška agencija Scribo PR u partnerstvu s Turističkom zajednicom Međimurske županije i Termama Sveti Martin. Vodič na 98 stranica i na tri jezika: hrvatski, njemački i engleski, na jednom mjestu prikazuje sve ono u čemu možete uživati, ako posjetite najsjevernije geografsko područje u Hrvatskoj.

Smješteno između Mure i Drave, Međimurje je spoj brežuljaka i nizine, dom je izvrsnih vinskih čarolija, gastronomskih delicija i predivne prirode. Destinacija je to koja s ponosom nosi epitet hrvatskog cvjetnjaka, kolijevka je kulture hrane, vina i tradicije u savršenoj ravnoteži između prošlosti i budućnosti.

Na jednom mjestu tako možete više doznati općenito o Međimurju, kao i o brojnim atrakcijama razasutim na više od 700 četvornih kilometara destinacije. Doznajte više o novootvorenom Matulovom gruntu ili Centru za posjetitelje Med dvemi vodami.

Posjetite Čakovec, mali grad velikih priča ili Sveti Martin na Muri gdje se nalaze Terme Sveti Martin prvi Healthness Resort u Europi. Tu je i Nedelišće, destinacija biciklizma, kao i Prelog grad aktivnog odmora, sporta, opere i cvijeća. Nemojte zaobići ni Štrigovu, odmor za dušu i užitak za nepce.

Na jednom mjestu, u turističkom vodiču možete pronaći i smještaj, ali i restorane, odnosno specifičnosti međimurske gastronomije s popisom domaćih jela i check listom kako bi mogli lakše pratiti što vam je još preostalo za okusiti. Posebna priča je međimursko vino. Uzgoj vinove loze, proizvodnja i briga o vinu na ovom su prostoru poznati od antičkog doba, a vina Međimurja prepoznata su i u svijetu, pa se s međunarodnih natjecanja vraćaju s nagradama.

Kako ne biste nešto propustili u Međimurju, vodič nudi i prijedlog itinerera za dvodnevni posjet destinaciji, te kartu s atrakcijama. Posebna tema je aktivni odmor, kojeg u Međimurju ne nedostaje: hiking i trekking, te biciklističke rute, dostupne i na Google Play i App Store aplikacijama.

Besplatni turistički vodič daje prilično iscrpan pregled svega onoga što bi jednog posjetitelja Međimurja moglo zanimati. Ovakav vodič u pdf formatu dobro će doći svima onima koji planiraju posjet destinaciji ili su već u njoj, jer se može lako skinuti na računalo ili mobitel, te stalno biti pri ruci.

Ako želite svoj primjerak turističkog vodiča Međimurja možete ju nabaviti na ovoj POVEZNICI.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.