Hrvatski promotivni filmovi ponovno osvojili nagrade

Promotivni filmovi “Rijeka – I miss you” i “Dubrovnik Riviera” osvojili su nagrade na filmskom natjecanju IFA Istanbul Film Awards. Radi se o natjecanju filmova u raznim kategorijama koje se organizira svaki mjesec. Mjesečni pobjednici u svojim kategorijama kandidirani su za sudjelovanje na prestižnom Golden Star Awards (The Best of The Best) filmskom festivalu.

Dubrovnik Riviera – najbolji promotivni film

Navedeni promotivni filmovi već su do sada osvajali nagrade na raznim festivalima diljem svijeta. Iako je promotivni film “Dubrovnik Riviera” snimljen još prije dvije godine, čini se kako još uvijek prilači pozornost. Naime, film Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, do sada je primio već nekoliko nagrada. Ovoga puta “Dubrovnik Riviera” izabran je u kategoriji za Najbolji promotivni film.

Članak se nastavlja ispod oglasa

U filmu u trajanju od četiri minute isprepliću se autentična gastronomija, čarobne plaže otoka, prirodne ljepote, eno-gastronomija, sport i rekreacija, zabava, kulturno-povijesna baština te sve pogodnosti destinacije koje su prepoznate kod mnogobrojnih turista svih generacija. Ukratko prikazuju se ljepote Dubrovačko-neretvanske županije od Neretve, Korčule, Mljeta, pa do Konavala.

Osma nagrada za “Rijeka – I miss you”

Film Turističke zajednice grada Rijeke dobio je nagradu kao Najbolji kratki film u kategoriji putovanja. Promotivni film snimao se na brojnim atraktivnim lokacijama u Rijeci, kojim se Rijeka predstavlja kao cjelogodišnja turistička i city-break destinacija. Filmom se kroz niz atraktivnih kadrova željelo “provesti gledatelja” kroz grad i posebnosti koje ga krase, od prekrasnog Trsatskog kaštela koji ponosno stoji nad gradom, riječkih muzeja s jedinstvenim eksponatima, vrhunskim delicijama prekrasnih riječkih restorana sve do jedne od najljepših ribarnica u Europi.

Na kraju recimo kako su oba nagrađena filma snimljena u režiji Herve Tirmarchea, snimatelja Jajij Armija, te u produkciji Spomenke Sarage i Balduči Filma.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.