Neotkrivene lokacije i skrivene ljepote Hrvatske

Želite li istraživati i otkriti dosada skrivene prirodne ljepote i neotkrivena mjesta za putovanje ili izlet diljem Hrvatske krenite od web stranice prviput.hr. Radi se o interaktivnoj platformi s informacijama o neistraženim turističkim doživljajima u Hrvatskoj. Projekt prviput pokrenula je Zagrebačka banka, koja na taj način daje podršku malim poduzetnicima u turizmu. Na jednom mjestu platforma objedinjuje informacije o zanimljivim lokacijama, uslugama i turističkim proizvodima. U isto vrijeme, malim poduzetnicima i OPG-ovima daje priliku da se predstave domaćim gostima.

150 lokacija i skrivene prirodne ljepote Hrvatske

Vrijeme pandemije, kada je otežano putovanje van granica zemlje, idealno je za zajedničko otkrivanje čari Hrvatske. Time se pomaže održivosti domaćeg turizma te malim poduzetnicima koji su najviše pogođeni koronakrizom. Posjetitelji će na stranici moći otkriti priče pobjednika projekta prviput koji je Zagrebačka banka pokrenula u rujnu. U sklopu projekta organiziran je nagradni natječaj u kojem su svi mikro i mali poduzetnici u turizmu imali priliku osvojiti besplatnu marketinšku kampanju s nacionalnim emitiranjem. Glavni junaci ove kampanje su vlasnici obiteljskih hotela, odmarališta, ekofarmi, OPG-a, voditelji turističkih tura, vlasnici restorana i svi drugi koji će pozivati građane da ih posjećuju tijekom cijele godine

Članak se nastavlja ispod oglasa

Na karti je označeno i opisano više od 150 lokacija prijavljenih na natječaj. Osim toga, na karti je ucrtano i dodatnih 60 skrivenih prirodnih ljepota, za čije se otkrivanje pobrinula Hrvatska turistička zajednica. Svi koji posjete prviput.hr moći će u samo par klikova naći inspiraciju za sljedeće putovanje. Također će moći i direktno kontaktirati vlasnike označenih lokacija s upitima o smještaju, turističkoj, gastro i drugoj ponudi.

15 jedinstvenih lokacija

U sklopu projekta #prviput stručni žiri koji je okupila Zagrebačka banka odabrao je 15 jedinstvenih lokacija i doživljaja koji obogaćuju turističku ponudu Hrvatske. Dvoje od njih, Heritage hotel Frankopan iz Ogulina i Ranč Ramarin nedaleko od Slavonskog Broda, osvojili su veliku marketinšku kampanju koja uključuje i TV spot. Svi ostali će biti promovirani na digitalnim kanalima.

Izvori: Hrvatska turistička zajednica, prviput.hr

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.