SAMOBOR/ Hotel Livadić/ od 372 kn

Hotel Livadić raspolaže s 21 lijepo opremljenom sobom, čije je uređenje kombinacija profinjene elegancije i pomno izabranih detalja umirujućeg romantičnog stila koji jamči bijeg iz užurbanog ritma urbanog života. Svaka soba je jedinstvena po svom uređenju jer smatramo kako zgrada koja odiše prošlošću, i koja je zaštićeni spomenik kulture I. kategorije, zahtjeva takav tretman. Interijer je upotpunjen stilskim namještajem, a tople boje zidova stvaraju ugođaj zavodljivog, a ujedno i poznatog osjećaja doma. Ukoliko tražite mjesto gdje ćete provesti svoje vrijeme s obitelji ili ako želite provesti romantičnu i opuštajuću noć ili cijeli vikend s voljenom osobom, Hotel Livadić pravo je odredište za vas. Na dohvat Zagrebu, među Samoborskim gorjem, Samobor garantira mir i opuštanje.

  • Cijena jednokrevetne sobe – 372,00 kn
  • Cijena dvokrevetne sobe – 490,00 kn
  • U cijeni je doručak i turistička pristojba.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.