Šesti Baška Outdoor Festival nudi četiri atraktivna outdoor sportska programa

spot_img

Ako ste ljubitelj aktivnog odmora, odnosno sporta i adrenalina, onda je Baška Outdoor Festival prava stvar za vas. Manifestacija koja podržava i promovira zdrav život prošlogodišnjim jubilarnim izdanjem potvrdio je status najposjećenijeg izvansezonskog događanja na otoku Krku, s brojnim sudionicima koji su uživali u raznovrsnim mogućnostima outdoor avantura u Baški.

Ovogodišnje izdanje pod koronavirusnim mjerama biti će nešto drugačije, no dobrog rapoloženja, poručuju organizatori, neće nedostajati. Zahvaljujući prirodnim ljepotama jedinstvenog krajolika Baške, koje su idealna kulisa za različite vrste outdoor aktivnosti, svi zaljubljenici aktivnog i sportskog načina života pronaći će nešto za sebe u bogatom trodnevnom programu Baška Outdoor Festivala.

Tako će svi oni koji posjete Festival prvoga dana (25. rujna) moći uživati na Zipline Edisonu na kojem će avanturisti moći isprobati vožnju terenskim vozilom, hodati u prirodi i spuštati se po sajlama dužim od dva kilometra.

Drugog dana, MTB maraton Krk’n’Roll s dvije staze, duljina od 32 i 63 kilometara namijenjen je ženama i muškarcima, a na treking natjecanju, u sklopu Krk Island Trail 2020, natjecat će se na 8, 14 i 24 kilometra.

Za one koji više vole planinariti 27. rujna organizirat će se izlet Baška Hike Tour. Izlet će svim planinarima omogućiti i upoznavanje s Baškom i okolicom, a obzirom na nevjerojatne vizure i netaknutu prirodu koja vas čeka iza svakog ugla, preporučamo obavezno nošenje fotoaparata.

Posjetiteljima su na raspolaganju i jedinstvena outdoor karta i outdoor brošura, kao i dvije nove aplikacije za lakše snalaženje na terenu, na poveznici.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.