Tour Natur – zanimljiva avantura za sve bicikliste rekreativce

Turističko-edukativna utrka “Tour Natur” okupit će bicikliste rekreativce koji će, ako vrijeme to dozvoli, u subotu 17. listopada s početkom u 11 sati, startati u Vinkovcima. Sudionike biciklijade očekuje jedna zanimljiva avantura i druženje na dva kotača uz bogate nagrade.

Lagani tempo vožnje bit će prilagođen svim sudionicima, koji će prije početka utrke, u svom natjecateljskom paketu od organizatora, Turističke zajednice grada Vinkovaca, dobiti majicu i bon za tombolu. Iako biciklijada nema predznak natjecateljske to ne znači kako neće biti nagrada. Najsretniji sudionik biciklijade će osvojiti bicikl kao glavnu nagradu.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Kružna ruta biciklijade dužine je 15 kilometara, a uz najavljeni tempo očekuje se da će biciklijada trajati oko 90 minuta. Start biciklijade je na Trgu Vinkovačkih jeseni, nakon čega se ulicama grada vožnja nastavlja prema Nuštru, Ceriću, Gortanovom naselju i ponovno se vraća na startnu poziciju na Trgu Vinkovačkih jeseni.

Sudionici se moraju ponašati u skladu s epidemiološkim preporukama i mjerama od strane HZJZ-a. U slučaju lošeg vremena organizator najavljuje kako će se biciklijada odgoditi za jedan dan, odnosno održat će se u nedjelju 18. listopada.

Više o načinu prijave i pravilima biciklijade možete pronaći na POVEZNICI.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.