Ulaznica za Plitvička jezera 50 kuna, za djecu 25

Nacionalni park Plitvička jezera za posjetitelje će se otvoriti 11. svibnja, a u sklopu programa “Proljeće na Plitvičkim jezerima” od 11. do 24. svibnja ulaznice će se prodavati po sniženim cijenama. Tako će odrasli u čarima nacionalnog parka moći uživati za 50 kuna, studenti za 30, a djeca od 7 do 18 godina za 25 kuna. Za djecu do 7 godina i osobe s posebnim potrebama s invaliditetom preko 50% ulaz je besplatan. Akcijske cijene odnose se i na cijene parkinga.

U NP Plitvička jezera, sukladno mjerama održavanja socijalne distance, kreirali su privremene programe obilaska bez duge linije broda i panoramskog vlaka, koji ne prometuju. Unatoč privremenom programu iz Parka poručuju kako su staze dovoljno duge, te kako ima dovoljno prostora za održavanje propisanog razmaka od drugih posjetitelja. Privremeni programi obilaska zavisno od toga ulazite li na prvi ili drugi ulaz Parka.

Radno vrijeme Plitvičkih jezera bit će od 8 do 19 sati, a ulaznice će se prodavati do 17 sati. Kratka linija broda vozit će od 8:30 do 19 sati, a unutar Parka bit će otvorena četiri ugostiteljska objekta.

Izvor i foto: NP Plitvička jezera

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.