Upoznajte najjače turističke adute pet slavonskih županija

Slavonija.travel nova je digitalna platforma za komunkaciju i promociju usmjerenu prema domaćim gostima. Osjeti, okusi i upoznaj ključne su riječi kojima se predstavlja hrvatski istok i kojima turističke zajednice Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije žele široj publici približiti sve ono što nudi Slavonija, Baranja i Srijem, a nudi puno toga: eno-gastro ponuda, gostoljubivost, dva parka prirode, rijeke, bogate šume, aktivni odmor, dvorci, kurije, utvrde, muzeji, opušten način života…

“Platforma potencijalnom gostu pruža ključne informacije o našoj jedinstvenoj destinaciji koju svakako treba osjetiti, okusiti i upoznati. Kao klaster proteklih godina zajednički provodimo promotivne aktivnosti, no u digitalno vrijeme ova je komunikacijska platforma iznimno važno mjesto za inspiraciju za putovanje i informaciju o destinaciji Slavonija”, istaknula je Rujana Bušić Srpak, koordinatorica klastera Slavonija i direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Radi se o novom strateškom marketinškom planu za turistički istok Hrvatske, koji se predstavlja kao homogen i cjelovit prostor, a u isto vrijeme svaka od pet županija ima svoje posebnosti. Tako na jednom mjestu možete pronaći osnovne informacije i turističku ponudu pet županija s tri glavne teme. Osjeti Slavoniju – doznajte više kako provesti aktivni odmor u destinacijama za rekreaciju i boravak u prirodu, Okusi Slavoniju – ako ste ikada posjetili Slavoniju onda vam je zasigurno u lijepom sjećanju ostala bogata eno-gastronomska ponuda za slavonskim stolom. I na kraju Upoznaj Slavoniju – dio u kojem više možete doznati o prošlosti i budućnosti, manifestacijama, kulturnoj i tradicijskoj ponudi.

Treba napomenuti kako je platforma Slavonia.Travel samo nadogradnja na već postojeće web straniceturističkih zajednica slavonskih županija na kojima i dalje možete pronaći puno detaljnije sadržaje za svaku od pet županija, no ako želite osnovne podatke o Slavoniji na jednom mjestu, onda je ova platforma idealna za vas.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.