Uskoro nova vinska tura: Dan otvorenih vrata kleti u Starigradu

U ovoj svojevrsnoj vinskoj turi posjetitelji će imati prigodu kušati vina koprivničkih vinogradara na 12 točaka/ kleti. Uz odlična vina domaćih vinogradara posjetitelji će uživati uz podravske tradicionalne delicije, Podravkine mesne proizvode, vegetarijanske i lovačke delicije, pa će biti za svakoga po nešto.

Meni će biti raznovrstan, odnosno svaka klet će imati drugačiju ponudu. Jedna od točaka će biti i Galovićeva klet, a na svakoj od točaka bi se trebala recitirati Galovićeva kajkavska poezija.

Uz samu vinsku turu, organizatori će osmisliti i dodatne sadržaje poput starih zanata, tematske prezentacije naivnog slikarstva, poezije, podravske glazbe, degustacija jela od koprive… Ovisno o interesu formirat će se grupe s animatorom koji će biti svojevrstan turistički vodič, dok će s druge strane za te iste grupe biti organiziran i prijevoz od Zrinskog trga u Koprivnici do Starigrada te povratno, s vinske ture do centra Grada.

Cilj ovog projekta je turistički valorizirati enološke potencijale – vinogorja koja gravitiraju Koprivnici, a ukoliko projekt poluči dobre rezultate vinske ture će se organizirati na drugim bregima u različitim terminima, poručuju iz Turističke zajednice grada Koprivnice.

INFORMACIJE ZA PRIJAVU:

  • Kontakt: Turistička zajednica grada Koprivnice, 621-433; tzg-koprivnica@kc.t-com.hr
  • Kotizacija: 75 kuna
  • Rok za prijavu:08. rujna 2021.
  • Mjesto i vrijeme polaska: Zrinski trg u 10:00, osiguran prijevoz s vinske ture do glavnog trga

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.