Uskršnji odmor u Nacionalnom parku Plitvička jezera

U ljepoti tek probuđene prirode, Uskrs donosi optimizam, nadu i prilike za nove početke. Ovog proljeća iskusite nešto novo i podijelite radost Uskrsa sa svojim najmilijima u ambijentu Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Za vas pripremljena uskršnja ponuda hotela Jezero, od 15. do 18. travnja, uključuje dva ili tri noćenja s polupansionom, gratis smještaj za djecu do 7 godina, free upgrade za sobu na jezerskoj strani hotela (ovisno o raspoloživosti), ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera te animacijski program za djecu na Kozjačkoj dragi u srcu Parka.

Blagdanski ugođaj upotpunjen je bogatom gastronomskom ponudom iz koje se mogu izdvojiti nezaobilazni uskršnji buffet doručak i Uskršnji ručak po promotivnoj cijeni.

Domaćini su za vas pripremili i kombinacije popusta na brojne sadržaje: sat najma čamca na jezeru Kozjak, korištenje finske saune u hotelu Jezero, relax masažu u kozmetičkom salonu Fors Fortis, ulaznicu za Baraćeve špilje te jahanje na obližnjem ranču Terra.

Iskoristite priliku za kratki predah i priuštite si blagdanski odmor nadahnut proljećem!

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.