Uskrs u Vinkovcima – izvrsna zabava posebice za najmlađe

spot_img

Vinkovci će dan pred Uskrs ponovno oživjeti. Naime, Turistička zajednica grada Vinkovaca i ove je godine osmislila aktivnosti za djecu na Veliku subotu u dopodnevnim satima. Riječ je o potrazi za virtualnim jajima te igrama za djecu.

uskrs u vinkovcima

Pozvana su djeca svih uzrasta i njihovi roditelji da se pridruže programu u 10 sati na Trgu bana Šokčevića. Kako bi sudjelovali u potrazi potrebno je preuzeti aplikaciju na svom mobilnom uređaju, a Zeko će ih zatim uputiti u način korištenja iste te im biti na usluzi kako bi njihova potraga bila što uspješnija.

Potraga traje najkasnije do 11 sati, odnosno dok se ne sakupe sva jaja, a ima ih 100. Nagrade će se moći preuzeti odmah po pronalasku jaja na štandu Turističke zajednice grada Vinkovaca, kod bana Šokčevića. Nakon potrage, mađioničar Jozo zabavit će djecu igrama i različitim animacijama koje predviđeno traju do 12 sati.

uskrs u vinkovcima

Proljeće u Vinkovcima

Navedena dječja aktivnost za Uskrs ove će se godine održati u sklopu programa Proljeća u Vinkovcima. Manifestacija koja će trajati sve do prvog dana ljeta nudi pregršt sadržaja za sve uzraste.

proljeće u vinkovcima

Pripremljeni su tako koncerti, izložbe, dječje igraonice i radionice, utrke i kulinarska natjecanja, lutkarske predstave, konjička natjecanja i još mnoštvo drugih zanimljivih, edukativnih i zabavnih sadržaja.

proljeće u vinkovcima
Izvor fotografije: Facebook stranica Turističke zajednice grada Vinkovaca

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.