Budite dio najljepše ljubavne priče na raspjevanoj Rivijeri Crikvenici

- Oglas -

Grad Crikvenica svoju ljubavnu priču gradi godinama: srcastim okvirima za fotografiranje postavljenima u svim mjestima Rivijere – u Jadranovu, Dramlju, Selcu i Crikvenici – ali i Ljubavnom cesticom, mjestima za ljubljenje (Kissing spot) na području cijelog grada, a ponosi se i zalascima sunca koji oduzimaju dah i najljepša su razglednica Crikvenice. Teško je ne primijetiti da je Crikvenica, između ostaloga, grad zaljubljenih.

U čast obilježavanja Dana zaljubljenih, u ovom vas gradu 10. i 13. veljače očekuju dvije prave glazbene poslastice, a 11. veljače i jedna sportsko-rekreativna. No, krenimo redom.

U petak, 10. veljače, u 20 sati Gradska sportska dvorana u Crikvenici bit će mjesto susreta zaljubljenih i ljubitelja dobre glazbe. Uvertiru u Valentinovo napravit će popularni glazbeni sastav “Dalmatino”, a ulaznice možete kupiti OVDJE.

Kako bi spojili dva razdoblja u godini – Maškare, koje u Crikvenici traju do 22. veljače, i Valentinovo, za vas je 11. veljače s početkom u 10:30 sati pripremljena maškarana šetnja po Ljubavnoj cestici u organizaciji Planinarskog društva “Strilež”. Svi zainteresirani se prijavljuju putem maila prijava@tzg-crikvenice.hr.

Ali tu ljubavnoj štoriji nije kraj…

Vaše sljedeće odredište je šator na Trgu Stjepana Radića u ponedjeljak, 13. veljače. Dočekajte najromantičniji dan u godini uz Tomislava Bralića i klapu “Intrade”. Kao predgrupa će vas zabavljati domaći glazbeni sastav “Baruffa”.

Ulaznice možete kupiti putem sustava eventim.hr ili u crikveničkim ugostiteljskim objektima – Kavani “Toš” i Caffe baru “Noštromo”, uz mogućnost rezervacije stola na mail ili telefonski na 091/110 2981.

Posjetite Rivijeru Crikvenicu i odaberite jedan od ponuđenih paketa smještaja i menija za zaljubljene u hotelu “Marina” u Selcu. Više o ponudi možete saznati OVDJE.

Crikvenica je za vas pripremila najbolji recept za Dan zaljubljenih – na vama je samo da ih posjetite zajedno sa svojom boljom polovicom. Rivijera zaljubljenih vas čeka.

Foto: Turistička zajednica Grada Crikvenice

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.