Vikend ića, pića, glazbe i košarke u Crikvenici

Ljeto nam se polako primiče, a početak ljeta na Rivijeri Crikvenici nikad nije bio zabavniji. Od 27. svibnja do 12. lipnja trajat će još jedna zanimljiva crikvenička priča – “Balustrada spring walks“.

Riječ je o manifestaciji koja donosi jednu potpuno kreativnu priču na Rivijeri, a cilj joj je promocija i podrška lokalnoj i hrvatskoj proizvodnji.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Otvorenje manifestacije predviđeno je za 27. svibnja u 18 sati, a domaćini će predstaviti pregršt zanimljivih sadržaja – domaća pića nagrađivanih proizvođača, uparivanje hrane i pića, glazbene poslastice…

Odmah po otvaranju “Balustrada spring walks” manifestacije u petak, posjetitelji će moći iskušati ponudu Wine bara, Craft beer bara i Gin & tonic bara. Slijedi kulinarski show chefa Zorana Delića Food & beer matching, a nakon toga glazbeni nastup DJ-a Roberta Marekovića. Tijekom prva četiri dana manifestacije posjetitelje – osim dobre glazbe i prilike da iskušaju vrhunska pića – očekuju i pivska škola, kokteli i pivo, te show kitchen snackovi.

I to je tek uvod u vrhunsku zabavu u trajanju od 17 dana. Vjerujemo da će spomen nekih jela iz gastro ponude – pileći ražnjići u marinadi od svijetlog lager piva, karamelizirano povrće u tamnom pivu, kruh i peciva s pivom – u posjetiteljima pobuditi želju za iskušavanjem nečeg sasvim novog. Svakako posjetite “Balustrada spring walks”, otkrijte skrivene dragulje crikveničke šetnice i s povjerenjem se uputite na gastronomsko – glazbeno putovanje.

Neće ovoga vikenda u Crikvenici nedostajati ni druge zabave. Od 27. do 29. svibnja Crikvenica je domaćin 33. po redu međunarodnoga turnira veterana u košarci “Old Stars Zagreb 2022.”. Riječ je o najvećem regionalnom veteranskom košarkaškom turniru, a ukupno je prijavljeno 14 veteranskih ekipa, 12 muških i 2 ženske, iz 5 zemalja – Hrvatske, Austrije, Slovenije, BiH i Srbije. Jedan dio utakmica će se odigrati u Gradskoj sportskoj dvorani, a dio u dvorani Osnovne škole Zvonka Cara.

U sklopu trodnevnog veteranskog košarkaškog druženja u Crikvenici bit će organizirani i drugi zabavni sadržaji. Organizator 33. međunarodnog košarkaškog turnira veterana “Old stars Zagreb” je Prva udruga košarkaških veterana “Old stars Zagreb” iz Zagreba, a turnir se igra pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice.

Posjetite Crikvenicu ovaj vikend i uživajte u svemu što nudi, a sve dodatne informacije potražite na LINKU ili Facebook stranici.

Foto: TZG Crikvenice

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.