Virtualna šetnja: Pogledajte zašto je milijun i pol korisnika pogledalo Opatiju u božićnom ruhu

Uđite u čarobnu bajku opatijskog Adventa iz topline svog doma i iz svakog kutka svijeta, krenite u virtualnu šetnju Opatijom i doživite Najljepši Advent uz more. Blagdanska atmosfera Opatije prenijeta je u virtualni svijet i posjetitelji mogu doživjeti svaku od 19 opatijskih adventskih lokacija danju i noću u 360 stupnjeva, razgledati grad iz nebeskih visina te „ući“ u opatijske crkve.

Bajkoviti parkovi, raskošno uređeni trgovi, ulice obasjane stotinama tisuća lampica, romantične šetnice ispunjene blagdanskom atmosferom i brojne atrakcije koje su opatijski Advent pretvorile u najljepšu priču ovogodišnjih blagdana nadohvat su ruke svakoga kome je potrebno malo božićne čarolije i topline.

OPATIJSKO BOŽIĆNO ČUDO U VAŠEM DOMU

Na web stranicama Turističke zajednice grada Opatije postavljena je virtualna šetnja 360 koja posjetitelje „unosi“ izravno u scene zimske idile na morskoj obali. Od adventskog vijenca na Slatini do Adventa na Voloskom, šetnja u virtualnoj stvarnosti pruža puni doživljaj adventskih lokacija, predstavljenih kroz 30 scena s pogledom od 360 stupnjeva.

Tako posjetitelji iz čitavog svijeta, koji ne mogu uživo osjetiti opatijsku adventsku čaroliju, mogu u njoj uživati putem svojih računala ili mobitela. Svi zainteresirani mogu prošetati kroz blagdansko uređen park Angiolina u kojem stražu drže jedinstveno oslikani Orašari, krenuti dalje prema izložbi krinolina napravljenih od zelenila i cvijeća, „pokucati na vrata“ Kućice slatkiša i dopustiti da ih osvoji neodoljiva blagdanska atmosfera svake od pomno osmišljenih opatijskih adventskih lokacija.

PREKO MILIJUN I POL KORISNIKA POGLEDALO OPATIJU U BOŽIĆNOM RUHU

Uz romantični noćni ugođaj, blagdanska Opatija u ovoj se virtualnoj šetnji može razgledati i danju, kada do izražaja dolaze i njene prirodne ljepote i arhitektura koja gotovo dva stoljeća osvaja goste. Virtualna tura omogućuje i pogled iz ptičje perspektive na području luke, parka Angioline, hotela Kvarner, Amerikanskih vrtova te Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije. Posjetitelji mogu čak i „ušetati“ u dvije opatijske crkve, onu Sv. Jakova smještenu u istoimenom parku te Crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije koja se nalazi na uzvišenoj poziciji iznad Slatine i ispod Amerikanskih vrtova.

– Virtualna šetnja Opatijom još je jedan novitet kojim dodatno obogaćujemo našu promotivnu kampanju na digitalnim kanalima koja je dosad polučila izvanredne rezultate. U samo 15 dana kampanje Opatija u božićnom ruhu stigla je putem digitalnih kanala do preko 1,5 milijuna korisnika interneta diljem svijeta. Sada smo cijelu priču podignuli na jednu višu razinu i omogućili potpuni doživljaj čarolije blagdana i atmosfere Najljepšeg Adventa uz more kroz virtualnu šetnju. U godini poput ove velika nam je želja dotaknuti srca željna čarolije diljem svijeta, ističe direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.