Virtualna šetnja: Pogledajte zašto je milijun i pol korisnika pogledalo Opatiju u božićnom ruhu

Uđite u čarobnu bajku opatijskog Adventa iz topline svog doma i iz svakog kutka svijeta, krenite u virtualnu šetnju Opatijom i doživite Najljepši Advent uz more. Blagdanska atmosfera Opatije prenijeta je u virtualni svijet i posjetitelji mogu doživjeti svaku od 19 opatijskih adventskih lokacija danju i noću u 360 stupnjeva, razgledati grad iz nebeskih visina te „ući“ u opatijske crkve.

Bajkoviti parkovi, raskošno uređeni trgovi, ulice obasjane stotinama tisuća lampica, romantične šetnice ispunjene blagdanskom atmosferom i brojne atrakcije koje su opatijski Advent pretvorile u najljepšu priču ovogodišnjih blagdana nadohvat su ruke svakoga kome je potrebno malo božićne čarolije i topline.

OPATIJSKO BOŽIĆNO ČUDO U VAŠEM DOMU

Članak se nastavlja ispod oglasa

Na web stranicama Turističke zajednice grada Opatije postavljena je virtualna šetnja 360 koja posjetitelje „unosi“ izravno u scene zimske idile na morskoj obali. Od adventskog vijenca na Slatini do Adventa na Voloskom, šetnja u virtualnoj stvarnosti pruža puni doživljaj adventskih lokacija, predstavljenih kroz 30 scena s pogledom od 360 stupnjeva.

Tako posjetitelji iz čitavog svijeta, koji ne mogu uživo osjetiti opatijsku adventsku čaroliju, mogu u njoj uživati putem svojih računala ili mobitela. Svi zainteresirani mogu prošetati kroz blagdansko uređen park Angiolina u kojem stražu drže jedinstveno oslikani Orašari, krenuti dalje prema izložbi krinolina napravljenih od zelenila i cvijeća, „pokucati na vrata“ Kućice slatkiša i dopustiti da ih osvoji neodoljiva blagdanska atmosfera svake od pomno osmišljenih opatijskih adventskih lokacija.

PREKO MILIJUN I POL KORISNIKA POGLEDALO OPATIJU U BOŽIĆNOM RUHU

Uz romantični noćni ugođaj, blagdanska Opatija u ovoj se virtualnoj šetnji može razgledati i danju, kada do izražaja dolaze i njene prirodne ljepote i arhitektura koja gotovo dva stoljeća osvaja goste. Virtualna tura omogućuje i pogled iz ptičje perspektive na području luke, parka Angioline, hotela Kvarner, Amerikanskih vrtova te Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije. Posjetitelji mogu čak i „ušetati“ u dvije opatijske crkve, onu Sv. Jakova smještenu u istoimenom parku te Crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije koja se nalazi na uzvišenoj poziciji iznad Slatine i ispod Amerikanskih vrtova.

– Virtualna šetnja Opatijom još je jedan novitet kojim dodatno obogaćujemo našu promotivnu kampanju na digitalnim kanalima koja je dosad polučila izvanredne rezultate. U samo 15 dana kampanje Opatija u božićnom ruhu stigla je putem digitalnih kanala do preko 1,5 milijuna korisnika interneta diljem svijeta. Sada smo cijelu priču podignuli na jednu višu razinu i omogućili potpuni doživljaj čarolije blagdana i atmosfere Najljepšeg Adventa uz more kroz virtualnu šetnju. U godini poput ove velika nam je želja dotaknuti srca željna čarolije diljem svijeta, ističe direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.