Vodimo vas u istraživanje novog imidža luksuznog Beach Cluba Hvar

Ne postoji luksuzniji beach club s mediteranskom retro vibrom od Beach Club Hvara; mjesto koje svakako morate posjetiti ovog ljeta! Ovaj arhitektonski dragulj osnovan davne 1927., idealno je mjesto za potpuno opuštanje i uživanje u blagodatima prirodne ljepote. Proglašen kao jedan od najpopularnijih beach klubova u Europi, prethodno je bio poznat kao Bonj ‘les bains’, no sada ima kompletno novi imidž!

Smješten samo nekoliko minuta šetnje od centra grada, Beach Club Hvar ističe se jedinstvenim kolonadama od bijelog kamena, restoranom na dvije etaže i loungeom te nenadmašivim pogledom na more. Položajem i bogatom poviješću smatra se jednom od najvažnijih hvarskih znamenitosti iz prošlog stoljeća.

Ovog ljeta, gosti koji žele više privatnosti na plaži, mogu uživati ​​u novim privatnim klimatiziranim suitovima. Uz to, gosti imaju na raspolaganju dvije ležaljke s pristupom do suita, jednu bocu Prosecca, Ischia – maglicu za lice, pladanj sa sezonskim voćem, privatni sef, mini bar i besplatni Wi-Fi.

Beach Club Hvar ima potpuno nove pontone! Dakle, ako ovog ljeta planirate odmor s prijateljima, najbolji izbor je upravo privatni ponton u baldahin stilu. Uživajte u cjelodnevnom odmoru uz mediteranska jela koja su lagana, svježa i kreativna, i naravno uz nezaboravnu zabavu.

Ove godine, Beach Club Hvar također nudi ekskluzivnu Spa ponudu, koja uključuje različite tretmane lica i masažu. Tretmani su specijalno osmišljeni tako da zadovolje želje svakog pojedinca.

Štoviše, svoj izgled na plaži možete upotpuniti sofisticiranom i elegantnom odjećom za plažu. Prekrasni kupaći kostimi, inspirirani motivima otoka Hvara, od bikinija do elegantnih jednodijelnih kupaćih kostima; svako može pronaći ponešto za sebe!

Povijest Beach Cluba

Klub je osnovan 1927-e godine i nudi skoro stoljeće izuzetne povijesti i nenadmašnog stila. Jedinstven po svojim bijelim kamenim kolonadama i iznimnim arhitektonskim dizajnom, tijekom godina je postao neizostavno mjesto za okupljanje.

Beach Club Hvar je bio poznat kao gradska plaža i bio je središte svakodnevnog turističkog života početkom prošlog stoljeća na Hvaru. Ujedno je služio kao mjesto gdje bi se ljudi i obitelji sastajali radi zabave i odmora.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.