“Volim Vinkovce” i ove će godine pridonijeti tradicijskom ozračju Vinkovaca i Vinkovačkih jeseni

Još je samo nekoliko dana ostalo do početka najveće tradicijske manifestacije u Hrvatskoj, Vinkovačkih jeseni. Ovogodišnje, 57. izdanje održavat će se od 9. do 18. rujna. Kao i svake godine Vinkovačke jeseni će okupiti veliki broj ljubitelja tradicije iz Hrvatske i inozemstva.

Kao i obično svoj obol dat će i Turistička zajednica grada Vinkovaca, koja je i ove godine pripremila nekoliko zanimljivih događanja. Njima će se dodatno pridonijeti promociji Vinkovaca kao turističke destinacije.

Jedna od njih je i akcija “Volim Vinkovce” kojom će dodatno pridonijeti ljepšoj i boljoj prezentaciji Grada na Bosutu domaćim i stranim posjetiteljima Vinkovačkih jeseni. Naime, akcija “Volim Vinkovce” svake godine šalje poziv svim zainteresiranim građanima grada Vinkovaca za sudjelovanje u prigodnom uređenju.

U navedenoj akciji ocjenjuju se: uređenost stambenih prostora (okućnica, balkona i pročelja stambenih kuća i zgrada), uređenost izloga, uređenost odgojno – obrazovnih institucija (vrtići, domovi, škole i sl.), uređenost ostalih poslovnih prostora pravnih i fizičkih osoba (zavodi, banke i sl.), uređenost ugostiteljskih objekata i djelatnik godine u turizmu.

Kriteriji ocjenjivanja, kao i ostale bitne informacije vezane za ovu akciju navedeni su u Pravilniku akcije “Volim Vinkovce”. Pravilnik je objavljen na službenim stranicama Turističke zajednice grada Vinkovaca.

Prijave se primaju isključivo pismenim putem. Moraju sadržavati ime i prezime vlasnika objekta, adresu, broj telefona te kratak opis prezentacije. Dostavljaju se na adresu Turističke zajednice grada Vinkovaca Trg bana Josipa Šokčevića 4, e-poštom, poštom ili osobno.
Prijave se primaju zaključno do 7. rujna, a Povjerenstvo će obići isključivo prijavljene 12. i 13. rujna 2022. godine. O mjestu i vremenu dodjele priznanja i nagrada svi će prijavljeni kandidati biti pravovremeno obaviješteni.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Turističkoj zajednici grada Vinkovaca telefonom ili putem e-pošte.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.