World Wellness Weekend na Rivijeri Crikvenica

Sunčani dani u rujnu na Rivijeru Crikvenica privukli su veliki broj šetača, sportaša, rekreativaca i zaljubljenika u prirodu. To i ne čudi obzirom da je Rivijera Crikvenica lijepa u svako godišnje doba, a jesensko ruho koje ova destinacije polako oblači, nudi jedinstveni doživljaj i nezaboravnu avanturu.

Uživanje u prirodi Turistička zajednica Grada Crikvenice obogatila je organiziranjem brojnih nenaplatnih rekreativnih aktivnosti na otvorenom, a tu je ponudu predstavila i uključivši se u program World Wellness Weekend.

Radi se o programu koji potiče profesionalne wellness lidere u ugostiteljstvu, fitnesu, ljepoti i turizmu diljem svijeta da otvore svoja vrata i pokažu stručnost svojih timova te na taj način podignu vlastitu kvalitetu i ponude kreativne načine wellness i outdoor iskustva. World Wellness Weekend program nadahnjuje i osnažuje milijune ljudi diljem svijeta kroz tisuće zabavnih, besplatnih i smislenih aktivnosti u više od 120 zemalja svijeta.

Inspiraciju za pridruživanje ovom programu, Turistička zajednica Grada Crikvenice je pronašla u brojnim prirodnim ljepotama rivijere te kvalitetnim i iskusnim fitness trenerima čiji će spoj svim posjetiteljima pružiti nezaboravni doživljaj pa je za vikend 18. i 19. rujna pripremljen zanimljiv program.

Tako će u subotu na plaži hotela Kaštel, od 10 do 11 sati biti održano Funkcionalno vježbanje na otvorenom, dok je za 16:30 sati na Trgu Stjepana Radića zakazano okupljanje za Aktivnu šetnju u prirodi. Nedjeljni program započet će u 10 sati Grupnim treningom uz more na plaži hotela Kaštel, a na Trgu Stjepana Radića u 16:30 održat će se Trening u prirodi.

Aktivnosti su usmjerene na goste Rivijere Crikvenica, ali i za sve zaljubljenike u aktivnosti na otvorenom. U slučaju lošeg vremena aktivnost se otkazuje.

Fotografije: Turistička zajednica Grada Crikvenice

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.