Za noćenje u kućama u Zagrebačkoj županiji osim vrhunskog doživljaja dobijete i poklon bon od 350 kn u Designer outletu

Sanjate o idiličnom, opuštajućem odmoru u zelenilu? Sanjate o velikom jesenskom shoppingu? Sada možete oboje! Za vas je Turistička zajednica Zagrebačke županije spojila ove dvije savršene aktivnosti. Naime prvih 20 koji će ostvariti noćenja u jednoj od kuća za odmor za vikend u trajanju najmanje dva noćenja u razdoblju od 15. 10. do 15. 11. nagradit će poklon bonom u vrijednosti od 350 kn u DESIGNER OUTLETU CROATIA.

Zeleni prsten oko Zagreba skriva prave ruralne oaze za odmor iz snova. Uopće ne morate ići na egzotične lokacije. Zamislite mjesto blizu svega poznatoga, a tako daleko od svakodnevnog stresa. Mirna zagrebačka okolica nudi čistu prirodu i autentično okruženje puno kulturnih i povijesnih atrakcija izraslih na stoljetnoj tradiciji. Od sportskih aktivnosti do obiteljske razbibrige i čistog hedonizma, sve su kombinacije pokrivene, a zajednički nazivnik im je opuštanje.

Usred svega toga nalaze se komforne kuće stvorene da postanu vaš raj za vikend. U njima je seoska idila spojena s luksuzima modernog života kako biste izvukli maksimalan užitak, mir i slobodu. Iako u ova nesigurna vremena zvuči nestvarno, privatan odmor krojen po vlastitoj mjeri nikad nije bio bliže. U razdoblju od 15. 10. do 15. 11. dobit ćete ne samo to nego i priliku da ugrabite popust na najnovije modne kombinacije.

Jesen je već stigla, a s njom dolaze i nove sezonske kolekcije vaših omiljenih high street i premium brendova. Nemojte ih propustiti, baš kao ni priliku da ih spojite s vikend odmorom u jednoj od naših luksuznih kuća! Sve što trebate jest priložiti nam dokaz o dva noćenja u jednoj od naših kuća za odmor, i darujemo vam poklon-bon za trgovine unutar Designer Outleta Croatia – na najdostupnijoj modnoj destinaciji! Uz otvorenu arhitekturu u ruralnom stilu inspiriranu hrvatskim regijama osjećat ćete se kao kod kuće. Ova jedinstvena shopping destinacija dočekat će vas s popustima od 30 do 70 %, i to tijekom cijele godine, poručuju iz Turističke zajednice Zagrebačke županije.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.