Zagorje je pravo mjesto za opuštanje za zimske praznike

Dobro je poznato kako prirodne ljepote, čist zrak, odlična gastro ponuda i atraktivni sadržaji imaju izvrsno antistres djelovanje. Još ako tome dodamo i pristupačne cijene, nema razloga da se ne počastite jednim pravim zimskim odmorom. Nova godina najbolje je vrijeme za novi početak i otkrivanje neotkrivenog, a Zagorje vas zove da ga istražite uz posebne pogodnosti i pristupačne cijene smještaja na kraju tekuće i početak sljedeće godine.

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj pripremile su privlačne pakete za djecu i odrasle. Za božićno-novogodišnje praznike paket Gratis boravak za djecu nudi upravo to, uz niz drugih pogodnosti. Opustite se u punom pansionu uz neograničeno kupanje u bazenima Vodenog planeta, neograničeno opuštanje u Svijetu sauna. Tu je i obiteljska mini golf zabava na novom Mini golf igralištu, animacijski WELL program, obiteljski izlet a la carte i na kraju poklon za dijete.

Želite li pobjeći od svakodnevnice i nagraditi sebe i voljenu osobu odmorom za pamćenje, onda je tu paket Spa opuštanje u hotelu Well. Uz široki izbor zagorskih i nacionalnih specijaliteta, ponudu vitalne hrane te posebno pripremljena jela na front cooking-u uz savjete kuhara, u paketu se također nalaze i neograničeno kupanje u bazenima Vodenog planeta, neograničen ulaz u Svijet sauna, animacijski WELL program, a tu je i noćno kupanje subotom.

Terme Jezerčica

I Terme Jezerčica u Donjoj Stubici, samo četrdesetak kilometara od Zagreba, nude zanimljive pakete. Advent u termama nudi polupansionski smještaj uz niz popratnih sadržaja iz kojih izdvajamo opuštajuću masažu, neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena s termalnom ljekovitom vodom, neograničeno korištenje fitness centra, vježbe u vodi pod vodstvom fizioterapeuta. Tu su još i besplatna oprema za individualno nordijsko hodanje, kao i besplatna šetnja labirintima za postizanje ravnoteže i energije u organizmu.

Paket Zimski praznici nešto više je prilagođen obiteljima s djecom. Naime, boravak u Termama Jezerčice za najmlađe će biti besplatan, no to nije jedina prednost ovog paketa u koji je još uključeno i neograničeno korištenje unutarnjih bazena s termalnom vodom i fitness centra. Tu je i tri sata SPA dnevno, animacija za djecu na bazenima i brojne druge prednosti i popusti.

I na kraju Terme Jezerčice mogu biti pravo mjesto u kojem ćete veseli i sretni ući u novu 2022. godinu. Novogodišnji paket 2022 nudi sve ono što vam je potrebno za dobar početak godine u koji možete ući uz svečanu večeru, živu glazbu, vatromet i besplatnu tombolu. No to nije sve, jer u paketu se nalazi neograničeno korištenje unutarnjih bazena s termalnom vodom, opuštajuća masaža aroma uljima, neograničeno korištenje fitness centra i još puno toga.

Hotel Kaj

Advent i predstojeće blagdane možete provesti u Mariji Bistrici gdje ćete uživati u raznovrsnom programu hotela Kaj sa svojim najmilijima. Advent u Kaju je paket koji vam između ostaloga nudi gratis smještaj za djecu do 12 godina i besplatno korištenje hotelske wellness oaze. Ne smijemo zaboraviti ni neograničeno korištenje hotelskog dnevnog boravka, besplatno korištenje klizališta, dječje božićne radionice…

U Hotelu Kaj možete dočekati i Novu godinu. Novogodišnji paket vrijedi za boravke od 30. prosinca 2021. do 2. siječnja 2022. U tom razdoblju za svaki dan organizirano je nekoliko zanimljivih i zabavnih događanja. Tu su još i brojni popusti te posebne pogodnosti. U ponudi je i samo Svečana novogodišnja večera. Uz raskošnu silvestarsku večeru, za odličnu atmosferu i zabavu pobrinut će se Boss band. U najluđoj noći prepustite se gastronomskim čarolijama po izboru chefice Danijele Vitez i njezinog tima.

No to nije sve…

Prigodnih paketa i aranžmana u Zagorju ne nedostaje. Ono što možemo izdvojiti iz bogate ponude su višednevni novogodišnji paketi i novogodišnja večera koje nudi Hotel Zagi u Oroslavju. Tu je i novogodišnji program uz poseban aranžman s nizom pogodnosti koje nudi Dvorac Gjalski u Zaboku. Ne smijemo zaboraviti ni bogatu ponudu koju nudi Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama ili Hotel Matija Gubec u Stubičkim Toplicama.

Još uvijek se niste odlučili gdje biste mogli provesti zimski odmor uz dobru zabavu i opuštanje? Zagorje bi moglo biti pravi odgovor, a nova godina će zasigurno ostati u lijepom sjećanju.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.