Božićna čarolija i zimska idila u srcu Plitvičkih jezera

- Oglas -

Doživite Božićnu čaroliju u srcu nacionalnog parka Plitvička jezera, u hotelu Jezero, uživajte u projekcijama Božićnih filmova, druženju s Djedom Božićnjakom i vilenjacima, kuhanom vinu, kuhanoj čokoladi, a poslije filmskih projekcija kući ponesite poklon od Djeda Božićnjaka.

božić plitvička jezera

No Božićna čarolija nije jedino što Plitvička jezera nude svojim posjetiteljima. Tokom cijele zime, točnije do 31. ožujka 2022. godine u najstarijem nacionalnom parku u Hrvatskoj uživajte po sniženim cijenama.

Posebne cijene ulaznica

U čarima zimske idile u Nacionalnom parku Plitvička jezera možete uživati uz posebne cijene ulaznica u zimskom periodu, izvrsne aranžmane u hotelu Jezero, gastro ponudu u restoranima parka te prirodu koja oduzima dah i odmara um i tijelo.

Cijena ulaznice za odrasle iznosi samo 80 kuna, za studente 50, a za djecu od 7 do 18 godina 35 kuna. Za djecu do 7 godina i za osobe s posebnim potrebama ulaz je i dalje besplatan.

Za zimski odmor i odmak od užurbanog ritma svakodnevice, pripremljen je aranžman koji sadrži jedno, dva ili tri noćenja s doručkom ili polupansionom u hotelu Jezero i uključenim ulaznicama u Nacionalni park Plitvička jezera. Ova posebna ponuda upotpunjena je popustima na brojne sadržaje.

Doček Nove godine

Proslavite dolazak nove 2022. godine u hotelu Jezero, okruženi smirujućom zimskom idilom Nacionalnog parka Plitvička jezera. Novogodišnji aranžmani uključuju jedno, dva ili tri noćenja sa svečanim dočekom u hotelu Jezero, uključenom ulaznicom za Nacionalni park Plitvička jezera i skijalište Mukinje.

Uz sve navedeno tu je i niz drugih sadržaja koje nudi Nacionalni park Plitvička jezera, među kojima i bogatu gastro ponudu, a više informacija pronađite na POVEZNICI.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.