Znate li koji je ovo tajanstveni “otok” snimljen iz zraka?

Pulski fotograf i snimatelj Igor Popović, objavio je video pod nazivom “My Secret Island”. U njemu se prikazuju magični prizori srednjovjekovnog gradića Motovuna, koji se poput tajanstvenog otoka izdiže iznad magle.

Motovun je turistički najposjećenije mjesto unutrašnjosti Istre. Brojni izletnici i turisti posjećuju ovaj pitoreskni gradić zbog prekrasnih kulturnih znamenitosti ili bogate eno-gastronomije. Zbog svoje atraktivnosti iz svih kutova Motovun je iznimno popularan među fotografima i snimateljima, koji svoje uratke svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama i drugim digitalnim kanalima, uz nezaobilazne hashtag oznake #Motovun i #VisitMotovun.

Jedan od fotografski najzanimljivijih prizora je vizura Motovuna koji izranja iz magle. To je prilično čest prizor, budući se Motovun nalazi na 277 metara visokom brežuljku iznad doline najdulje istarske rijeke Mirne, iz koje se podiže magla.

Autor ovog videa puno putuje i surađuje s turističkim zajednicama diljem svijeta. Neočekivanu “COVID-19” pauzu Popović je iskoristio za snimanje ovog prekrasnog video uratka, koji prikazuje svu mističnost motovunske magle. Sniman iz zraka, video će vas odvesti među oblake kako biste tajanstveni “otok” vidjeli iz perspektive dobrog diva Velog Jože.

Pokrenite ovaj video i u potpunosti se prepustite prizorima mističnog Motovuna i posebno napravljenoj glazbenoj podlozi tijekom tri i pol minute koliko video traje.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.