Znate li što je „blob“? Saznajte na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu

spot_img

Dane piva u Karlovcu ove će godine obilježiti i jedna nesvakidašnja atrakcija – katapult na napuhavanje „blob“ koji će nadolazeći vikend na Foginovom kupalištu privući mnoštvo adrenalinskih zaljubljenika.

Zanimljivo, ovo je prvi puta da se „blob“ koristi na rijeci, zbog čega će posjetitelji ovogodišnjih Dana piva u njemu moći uživati oba dana vikenda – u subotu i nedjelju i to od 10 do 18 sati, s pauzom od 13 do 14 sati.

– Specijalno za ovu prigodu izradili smo „blob“ koji ćemo postaviti na rijeku Koranu. Interes naših sugrađana je zaista velik, zbog čega smo sigurni da će vikend obilježiti mnogobrojni skokovi i vrhunska zabava. Pozivamo sve da nam se pridruže i dođu sa svojim društvom na Foginovo isprobati „blob“ doskok u Koranu,poručuju iz Croatia Open Land tours DMC-a.

„Blob“ funkcionira na način da ga istovremeno moraju koristiti dvije osobe. Jedna ulegne u „blob“ na strani do vode, dok druga osoba poput okidača skače na suprotnu stranu kako bi ju katapultirala što više u zrak. Doček u vodu završava uz puno smijeha, a da bi sve bilo savršeno sigurno, spasitelji će biti u vodi i oko nje. Sudionici će također dobiti i zaštitni prsluk koji ih zadržava na površini vode.

Svi željni smijeha i dobre adrenalinske zabave pozvani su ovu subotu i nedjelju u Karlovac da iskušaju nešto novo, ali i naprave fotografije i video materijal za pamćenje! „Blob“ u Karlovac donosi tvrtka Croatia Open Land tours DMC u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Karlovca. 

Novu atrakciju isprobajte 28. i 29. kolovoza na Foginovom kupalištu u Karlovcu, na rijeci Korani.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.