Znate što je Tuk Tuk? Turisti na Hvaru poludili za turama ovim vozilom

Od prošle sezone na Hvaru se turistima nude i Tuk Tuk ture. Znate li što je Tuk Tuk?

Tuk Tuk je tricikl Vespa na tri kotača i pruža jedinstven doživljaj krajolika s obzirom da se radi o cabrio vozilu. Ape Calessino je savršena reinterpretacija mitskog dizajna šezdesetih koja donosi povratak u svijet vrijednosti i značenja koja su tipična za Mediteran. -Ponosni smo što možemo ponuditi našim klijentima priliku isprobati autentični simbol Made in Italy prijevoza, koji je iznimno stavljen u proizvodnju još jednom 2012. godine u ograničenoj seriji od 600 vozila- ističe Petar Tresić vlasnik agencije koja radi Tuk Tuk ture na Hvaru.


Calessino je ikona
u stilu života, dragocjeni simbol elegantnog i ekskluzivnog minimalizma koji pruža bijeg od današnjeg ubrzanog načina života s ciljem osvješćivanja o važnosti trenutka, ljudi i prijateljstva.

Za razgledavanje atrakcija na našem najsunčanijem otoku koristi se navedeno vozilo, koje je atrakcija samo po sebi, a odlikuju ga udobnost stil i kultura. Calessino se u trenu pretvara u cabrio te na taj način nudi nesvakidašnje iskustvo uživanja u okolini i pejzažu popraćeno laganim povjetarcem. Uz vozača koji je ujedno i vodič klijentima se pruža prilika da ovu turu dožive na drugačiji i jedinstven način.

Ova panoramska tura otokom Hvarom u ovom vozilu kreće iz grada Hvara prema tvrđavi Fortici odakle se pruža prekrasan pogled na grad Hvar i Paklene otoke. Nakon kraćeg zaustavljanja na tvrđavi nastavljamo starom cestom prolazeći kroz polja lavande i selo Brusje. sljedeće zaustavljanje je Vidikovac odakle se pruža pogled na Stari Grad i Starogradsko polje (UNESCO). Nastavlja se kroz pitoreskna sela Velo Grablje koje je ako niste znali koljevka hvarske lavande i Malo Grablje (Ghost village) potpuno napušteno selo već 70 godina.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.